close modal
message-square 11
3.5

کروسان بیکن

گرچه غذا خوردن در اصل جهت دریافت مواد معدنی و رساندن سوخت مورد نیاز بدن به آن است؛ اما نمیتوان اهمیت ظاهر آن را نادیده گرفت.

در دهه های مختلف افراد همواره در تلاش بودند تا بتوانند غذا های مختلف را با ظاهری دلربا ارائه دهند.

برای مثال نان کروسان که اولین بار در اتریش اما توسط یک آشپز فرانسوی تهیه شد، یکی از زیبا ترین نان ها میباشد. ظاهر برشته و طلایی رنگ همچنین هلالی شکل بسیار زیبا است. در کنار آ« گرچه در ابتدا تهیه بیکن برای نگه داری طولان یمدت از آن بود اما امروزه با افزایش نوع این مدل سرو گوشت طرفداران بسیاری پیدا کرده است. اصلی ترین تفاوت ژامبون و بیکن درصد گوشت این دو میباشد که بیکن دارای درصد بسیار بالاتری از گوشت میباشد.

ساندویچ بیکن و کروسان یکی از زیباترین ساندویچ ها میباشد که ارزش غذای بسیار بالایی نیز دارد و سرو آن در انواع میهمانی ها میتواند انتخاب جذابی باشد.

نوش جان

سفارش فینگر فود