همواره افرادی بر این باورند تا بهترین ایده این است تا بعد از میل کردن یک غذای چرب و چیل، خوردن یک خوراکی شیرین یا همان دسر است چراکه به باور این عزیزان این کار میتواند به هضم مواد غذایی کمک کند.
گرچه دانشمندان نتوانستند شواهد علمی ارائه دهند که این باور عمومی را تایید کند اما چیزی که مشهود است محبوبیت این خوراکی های بسیار زیبا و خوش طعم میباشد.
شیر برنج را اما میتوان به عنوان یک غذای اصلی نیز در نظر گرفت، این طعم آشنا که سالهاست در ایران شناخته شده، اینبار با اندکی تغییر و در غالب شیر برنج سه رنگ ارائه میشود. این سه رنگ هر کدام طعم شکلات، زعفران و وانیل را به همراه دارند که بسیار جذاب میباشد.
تنها کاری که نیاز است انجام دهید این است که به تعداد میهمانانتان دسر های تکنفره سفارش دهید و تا زمان سرو، آن هارا داخل یخچال نگه دارید.
نوش جان.