close modal
message-square 1
3.5

فینگر فود پاناکوتا

پاناکوتا، این دسر جادویی ایتالیایی خیلی زود توانست در سفره‌ی ایرانی جایی برای خود پیدا کند. سفره‌ی ایرانی یکی از متنوع‌ترین سفره‌های غذا در جهان است. جغرافیای گسترده‌ی ایران، تنوع غذایی سفره ایرانی را حیرت‌انگیزکرده است. اما آن‌چه سفره‌ی ایرانی را جذاب می‌نماید امکان ترکیب غذای ایرانی با غذاهای سایر ملل جهان است. شاید در هیچ کجای جهان شما نتوانید ترکیب زرشک پلو با مرغ و سالاد کلم فرانسوی و یا ترکیب ماکارونی با سالاد شیرازی را پیدا کنید. جدای از انعطاف سفره‌ی ایرانی، مردم ایران نیز غذاشناس‌ترین مردمان جهان هستند. کافی است یک غذا به مذاق یک ایرانی خوش بیاید، آن‌وقت است که در یک شب دستور طبخ بین همه‌ی خانم‌های ایرانی پخش می‌شود. در بین غذاهایی که طی سال‌های گذشته در دستور‌العمل‌های آشپزی گنجانده شده است نام یک دسر این روزها بیشتر از همه دیگر غذاها و دسرها شنیده می‌شود: پاناکوتا

آن‌گونه که گفته می‌شود این دسر ایتالیایی تا قبل از سال 1920 در هیچ کتاب آشپزی دستورالعملی برای تهیه‌اش وجود نداشته است. با استناد به شواهد این دسر اولین بار توسط یک خانم مجاری در منطقه پیدمونت ایتالیا تهیه شده است و از سال 2001 در منطقه پیدمونت به عنوان یک غذای سنتی به لیست رستوران‌های منطقه اضافه شده است.

سرو کردن

یکی از ویژگی‌های دسر پاناکوتا فرم جالبی است که دسر دارد و به‌راحتی روی میز سرو می‌شود. برای تزئین پاناکوتا می‌توان از میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، گیلاس و آلبالو استفاده کرد.

اگر فکر می‌کنید که اگر پاناکوتا را در یک قالب روی میز بگذارید احتمال دارد به همه نرسد، بهتر است پاناکوتا در شات‌‌های مخصوص تهیه و سرو شود.

ارزش غذایی

شما حالا می‌توانید یک پاناکوتا تهیه نمایید و از مزه آن لذت ببرید اما قبل از پایان این دستورالعمل درباره ارزش غذایی پاناکوتا باید هم بنویسیم ارزش غذایی شیر بر همگان مشخص است و نیاز به گفتن از خواص شیر نیست اما اگر شما به شیر حساسیت دارید می‌توانید از شیر بدون گلوکز و یا شیر نارگیل نیز استفاده نمایید.خامه نیز همانند شیر منبع ویتامین A و ویتامین C است اما اگر نگران کالری بالای خامه هستید می‌توانید از شیر بیشتری در دسر پاناکوتا استفاده کنید از دیگر مواد دارای ارزش غذایی بالا در پاناکوتا باید ژلاتین را نام برد که در تقویت استخوان‌ها نقش اساسی دارد و بسیار توصیه شده است و اگر نگران شکر در ترکیب پاناکوتا هستید می‌توانید از عسل در این ترکیب استفاده نمایید پاناکوتا دسری است که ارزش یک‌بار امتحان کردن را دارد. دست‌ به‌کارشوید پاناکوتا انتظار شما را می‌کشد.

سفارش فینگر فود