close modal
message-square 4
5

فینگر فود مینی ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ برای اولین بار در سال 1960 توسط آقای (تروت کتی) بر اساس یک اشتباه اختراع شد. او که صاحب یک ساندویچی بود به اشتباه، زمانی که قصد داشت همبرگر را بین نان ساندویچی بگذارد، یک فیله‌ی مرغ را بین نان گذاشت و به مشتری تحویل داد. این اشتباه نه تنها باعث رنجش مشتری نشد، بلکه باعث شد مشتریان زیادتری به پیش او بیایند و یک ساندویچ مرغ درخواست نمایند. همین اشتباه باعث رونق کار او شد تا آن‌جا که چهار سال بعد او در آتلانتا شعبه‌ی رستوران خود را افتتاح کرد. آقای تروت کتی در رستورانش نوعی از ساندویچ مرغ به نام Chick-fil-A به مشتریان عرضه نمود، که یک فیله‌ی مرغ سرخ شده در نان همبرگر بود. امروزه ساندویچ مرغ ترکیبی از نان، مرغ و یک چاشنی است که در همه‌ی رستوران‌ها یافت می‌شود و یک غذای عمومی است. بعضی از رستوران‌های زنجیره‌ای مثل KFC نوعی از ساندویچ سوخاری مرغ را عرضه می‌کنند که مخصوص این رستوران است.

سرو کردن

از آن‌جا که مینی ساندویچ‌ها به‌ نوعی فینگرفود به‌شمار می‌آیند این غذاها را می‌توان با فرم‌های مختلف سرو کرد. یکی از روش‌ها پر کردن نان‌های کوچک که با موادی مثل کلم‌پیچ، خیارشور و گوجه است. اما مهم‌تر از تزئین مینی ساندویچ مرغ، سسی است که کنار این ساندویچ قرار می‌گیرد. در رستوران‌های KFC علاوه بر سس کچاپ، سالاد کلم نیز کنار این ساندویچ سرو می‌شود. در کنار ساندویچ مرغ و قارچ معمولاً سس مایونز که با آب‌لیمو میکس شده است استفاده می‌شود و یا از مخلوط سس مایونز و سس خردل استفاده می‌شود. علاوه‌بر این‌ در زمان پذیرایی مینی ساندویچ مرغ بهتر است انواع سس گذاشته شود تا هر فرد بنا به ذائقه‌ی خود سس مخصوص را انتخاب نماید.

ارزش غذایی

در مینی ساندویچ مرغ و قارچ به‌دلیل استفاده از پنیر، کالری این غذا نسبتاً بالا است. کالری بالای ساندویچ مرغ به‌دلیل سرخ‌کردن و پنیری است که داخل ساندویچ قرار دارد. اگر فردی دچار اضافه وزن است، بهتر است پنیر را از ساندویچ حذف نماید. مرغ در افزایش سیستم ایمنی بدن موثر است. برای جذب بهتر مواد مغذی داخل مرغ بهتر است مرغ سرخ نشود و همان‌طور آب‌پز میل شود. یکی دیگر از مواد مغذی در مینی ساندویچ مرغ، قارچ است. توصیه‌ی متخصصان به مردان، مصرف روزانه‌ی 30 الی 38 گرم و زنان روزانه 20 الی 25 گرم قارچ است. در پایان جدول ارزش غذایی ساندویچ مرغ و قارچ نوشته می‌شود.


مواد تشکیل دهنده اصلیمقدار در 100 گرم
انرژی227 کیلو کالری
کربوهیدرات

18.24 گرم

پروتئین12.9 گرم
چربی17 گرم
کلسترول 34 میلی گرم


سفارش فینگر فود