مصرف ساندویچ بنا به دلایل مختلف در طی سالهای گذتشه روندی افزایشی داشته است. تولیدکنندگان و آشپزان خوش ذوق در ملیتهای مختلف تلاش کردند تا با معرفی طیف گستردهایی از ساندویچ ها، همه مخاطبان خود را راضی نگه دارد. که موفق هم بودند!
اما ساندویچ بیکن، قطعاً یکی از محبوبترین هاست. ترکیب این بیکن به همراه نان سبوس دار، سبزیجاتی همچون فلفل دلمهای کاهو گوجه و خیار شور، و سس مخصوص فینگر فگر فود به عنوان لمس آخر سرآشپز میتواند تجره بینظیری را خلق کند. و از نظر ارزش غذایی در مقایسه با بقیه ساندویچها بسیار بسیار سالمتر میباشد.
ازعلل این سلامت میتوان به استفاده از بیکند با درصد بالا و با کیفیت، استفاده از مقدار بالای سبزیجات تازه و همچنین سس مخصوص که چربی بسیار کمتری دارد اشاره کرد.
و اگر تا الان آن را امتحان نکردهاید به شما پیشنهاد میکنم تا این فرصت را از خودتان دریغ نکنید.