یک غذای کلاسیک ایرانی است که به دلیل طعم غلیظ، دودی و مواد دلچسب آن محبوبیت زیادی دارد.
این غذای گیاهی معمولا با بادمجان تفت داده شده، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست میشود و معمولا در ایران به عنوان صبحانه یا برانچ سرو میشود. با این حال، در سالهای اخیر، میرزا قاسمی به عنوان یک غذای شام به طور فزایندهای محبوب شده است.
برای سرو راحتتر آن در میهمانیها راههای فراوانی وجود دارد. از کاناپ گرفته تا در شاتهای تکنفره.
اما سرو آنها به صورت تکنفره و داخل شات دارای مزایایی میباشد که بسیار میتواند کمک به برگذاری یک میهمانی بیعیب و نقص کند. برای مثال شما از بابت ظروف سرو هیچ نگرانی نخواهید داشت و همچنین از بابت کم و یا زیاد آمدن غذا نیز خیالتان آسوده میباشد. از دیگر رو سرو برای افرادی که ممکن است در مراسمات شلوغ معذب باشند هم بسیار راحت تر خواهد بود.
در نهایت میتوان گفت سرو فینگرفود مورد علاقیتان در داخل شات، چیزیست که هم میزبان و هم میهمان در عین حال، از آن خرسند خواهند بود.