close modal
message-square 0
3.5

فینگر فود سالاد فصل

یونانی‌ها عادت دارند که هر فصل از سال، سالادی مناسب آن فصل را میل نمایند و سالاد را معرف همان فصل نام‌گذاری نمایند مثلا نوعی سالاد به‌نام horiatiki را تنها در تابستان مصرف می‌نمایند. البته این عادت در تمام جهان رایج است مثلاً (سالاد اسفناج) یک سالاد پاییزی است در آمریکا زیاد خورده می‌شود و یا (سالاد مرکبات تایلندی) یک سالاد زمستانی است. در ایران بعضی از سالادها را می‌توان در تمام فصل‌ها آماده نمود. سالادی به نام ( سالاد فصل ) در همه‌ی فصول قابل تهیه است. این سالاد، مختص کشور ایران است و در ایران تهیه می‌شود. البته سالاد فصل در کشورهای اروپایی به نام سالاد سبز نیز شناخته می‌شود. سالاد در کشور ایران، از زمان باستان رواج داشته است. ایرانیان باستان، سبزی را با نمک مخلوط کرده و می‌خورده‌اند. اصولاً کلمه‌ی سالاد، یک کلمه‌ی فرانسوی است. این کلمه (Salad) از واژه‌ی SALT به معنی نمک ایجاد شده‌ است که اشاره به نمک زدن سبزی در بین مردمان باستان بوده است.

سرو کردن

سالاد فصل را به روش‌های مختلف، در دیس‌های سالاد میکس می‌نمایند. سعی می‌شود، چیدمان سالاد به‌گونه‌ای شکل بگیرد که رنگ‌های مختلف مواد درکنار یکدیگر قرار گیرد.

بهتر است به سالاد سس زده نشود، سس در کنار سالاد قرار گیرد.

ارزش غذایی

سالاد فصل به‌دلیل وجود سبزیجات منبع بسیار عالی برای ویتامین‌های بدن است. این سالاد برای افرادی که قصد دارند رژیم بگیرند بسیار توصیه می‌شود به‌خصوص اگر سس در سالاد مصرف نشود. گوجه یکی از مواد غذایی است که به‌دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی از التهاب جلوگیری می‌نماید. کاهو و کلم‌پیچ به دلیل داشتن مواد مغذی مثل ویتامین k از لخته‌های خونی جلوگیری می‌نماید. در پایان جدول ارزش غذایی این سالاد نوشته می‌شود.


مواد اصلی تشکیل دهنده
مقدار در 100 گرم
کالری
36 کیلوکالری
کربوهیدرات
4.8 گرم
چربی1.7 گرم
قند
2.02 گرم


ویتامین
مقدار
ویتامین A
287.8 میکروگرم
ویتامین E
0.4 میکروگرم
ویتامین K
62 میکروگرم
ویتامین C
8 میلی‌گرم



سفارش فینگر فود