تهچین گوشت و بادمجان یکی از خوراکهایی است که برای سالهای طولانی بخش جذابی از غذایمانمان را تشکیل داده است.
ترکیب برنج زعفران ایرانی و تخم مرغ، اکثرا در کنار غذاهایی شاید سنتیتر بسیار شناخته شده میباشد. اما با گذر زمان و سرو فینگر فود در میهمانی ها، به مرور استفاده از تهچین در الویتهایی پایین تر قرار گرفت. همین امر باعث شد تا تهچین قالبی در منو فینگر فود هام جای خودش را به سرعت پیدا کند؛ وامروزه هیچ جیز نمیتواند مانع حضور این خوراک اصیل ایرانی در مراسمات ما شود.
تهچین اما میتواند با مرغ و یا با گوشت و بادمجان سرو شود.
گوشت و بادمجان که خود به تنهایی یکی از زیبا ترین رقص ها بین طعم و مزه را خلق میکند، با قرار گرفتن داخل تهچین؛ حتی از قبل هم جذاب تر به نظر میرسد. که در نهایت ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و بسیار خوش طعم خواهد بود چرا که با مواد اولیهای با بالارین کیفیت تهیه میشود و هم چنین مقدار کم روغن به کار رفته در آن باعث میشود تا آن را به نوعی رژیمی به حساب بیآوریم. و به شما این امکان را میدهد تا در انواع مراسمات از آن با خیال راحت لذت ببرید.