در تاریخ اینگونه نوشته شده است که در زمان یونان باستان گوشت را در خمیری میپوشاندند. و در قرن نوزدهم فرانسویان مواد گوشتی را در خمیرهای شیرینیپزی پیچیدند و به شکلی رول سوسیس را ابداع کردند اما آنچه امروز گفته میشود رول سوسیس یک غذای انگلیسی است، که در سرتاسر دنیا تهیه میشود. در آمریکا بعضی از شرکتها رول سوسیس را به اسم پاف داگ میشناسند. اما هر چه هست رولت یا همان رول سوسیس در دنیا طرفداران خود را دارد.
سرو کردنرول سوسیس در زمانی که رول میشود میتوان به شکلهای مختلف برش داده شود. همچنین میتوان سطح رول را با دانههایی چون کنجد و سیاهدانه زیباتر نمود. چاشنیهای مختلفی میتوان کنار رول سوسیس گذاشت که بهترین سس، سس کچاپ و سس سیر است.
ارزش غذاییرول سوسیس یک غذای پرکالری است و همچنین بهدلیل سرخ شدن در روغن و استفاده از پنیر پیتزا جذب ویتامین را در روده کم مینماید توصیه میشود بعد از خوردن رول سوسیس از عرق نعنا و مصلحات غذایی استفاده شود.
سوسیس هر 100گرم | تخممرغ هر عدد | پیاز | |
کالری | 254 | 71 | 40 |
پروتئین | 12.5 گرم | 21.5 گرم | 2.4 گرم |
چربی کل | 6 گرم | 5 گرم | 0.77 گرم |
کربوهیدرات | 1.1 گرم | 0.1 گرم | 9.34 گرم |