پلو از زبان عثمانی وارد زبان فارسی شد و به غذایی گفته میشود که با برنج تهیه شده است. ایرانیها و بسیاری از مردم جهان برنج را به عنوان یک وعدهی غذایی در لیست غذایی گنجاندهاند و در طول هفته از آن میل میکنند. اما در ایران، آذربایجان، ترکیه و ازبکستان خوردن پلو بیشتر از بقیهی کشورهای آسیایی و خاورمیانه رواج دارد. مردم ایران از دیرباز برنج را در وعدههای غذایی خود گنجاندهاند و بهلطف گستردگی جغرافیایی و پوشش مختلف گیاهی انواع مختلف پلو در ایران پخته میشود. عدس پلو، لوبیا پلو، پلو هویج، باقالیپلو و کلم پلو تعدادی از این پلوها هستند. کلم پلو نام یک غذای محلی است که در شیراز پخته میشود. البته در کشورهای دیگر نیز این پلو پخته میشود اما مدل پخت این غذا در شیراز با شهرهای دیگر متفاوت است.
برای سرو کلم پلو شما به بشقاب و قاشق نیاز دارید پس پیشنهاد میکنیم از این آیتم در مراسماتی که در آن زمان مشخصی برای پذیرایی در نظر گرفته شده و یا دورهمی ها استفاده کنید.
این غذا متشکل از کلم، دارچین، برنج و ادویه و چاشنی میباشد؛ وسرو آن در کنار دورچین هایی مانند ماست و یا انواع نوشیدنی بسیار جذاب میباشد.
برای تجربه این طعم خاص همین حالا سفارش خودتان را ثبت کنید تا بتوانید آن را در مراسم پیش رویتان تحویل بگیرید. نوش جان.