کشک بادمجان یک غذای اصلی کلاسیک ایرانی است که با بادمجان تفت داده شده، سیر، پیاز و کشک درست می شود. این خوراک عطر و طعم غنی و تند دارد که به عنوان غذای اصلی در میهمانی ها و صرف ان با نان یا حتی به تنهایی تجربه لذت بخشی میباشد . یکی از انواع خوشمزه این غذا کاناپ کشک بادمجان است.
خواص غذاییبادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت میدانند، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعا یک هدیه از طرف مادر طبیعت است؛ زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتاکاروتن، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C و یک منبع ضد ویروسی و مفید است. از دیگر خواص بادمجان میتوان به اثیر آن در تنظیم خواب اشاره کرد. بادمجان یک گیاه خواب اور میباشد که به افرادی که دچار کم خوابی هستند توصیه میشود یک بادمجان خام قبل از خواب میل کنند. همچنین بیوفلاونوئید و ویتامین K موجود در بادمجان می توانند به محدود کردن تشکیل لخته خون و تقویت مویرگ ها کمک کنند.
از دیگر رو سرو این محصول به همراه کشک در واقع باعث افزایش خواص ان میشود. کشک یک نوع فرآورده لبنیست که اکثر کشورهای دنیا با این ماده غذایی ترشمزه آشنا هستند. فرآیند تخمیر و تولید کشک با اضافهکردن باکتری به شیر صورت میگیرد. خواص کشک و تاثیرات آن بر سلامتی، آن را به یک محصول لبنی مهم تبدیل کرده است.کشک در استحکام استخوان ها نقش بسزایی ایفا میکند. همچنین در کمک به سلامت قلب میتوان رد پای پررنگی از کشک را پیدا کرد.
کلام آخراین محصول ترکیبی بسیار زیبا میبشاد؛ فرقی نمیکند اگر در تلاش برای رساندن مواد مورد نیاز به بدنتان هستید، طعم اصیل کشک و بادمجان ایرانی و سرو آن به صورت فرانسوی، شمارا نا امید نخواهد کرد.