بعد از جنگ جهانی دوم زمانی که ژاپنیها توانستند در آمریکا کسب و کار خود را راهاندازی نمایند یکی از مشاغلی که انتخاب کردند پخت سوشی بود. سوشی در ابتدا محبوب مردم آمریکا نبود اما بعد از اینکه مجلات آمریکایی راز طول عمر مردم ژاپن را در خوردن سوشی دانستند مردم آرام آرام علاقهمند سوشی شدند. یکی از افرادی که در پخت سوشی در آمریکا موفق شده بود مادام سایوتو بود. او یک آشپزخانهی سوشی در شهر فیلادلفیا داشت فیلادلفیا شهری مهاجرپذیر بود و مهاجرین ژاپنی زیادی در آن شهر زندگی میکردند سایوتو در طول سیسال توانسته بود این آشپزخانه را بسیار گسترش دهد برای همین شهردار فیلادلفیا از او خواست تا یک نوع سوشی که برند شهر فیلادلفیا باشد تهیه نماید. مادام سایاتو با استفاده از پنیر خامهای و ماهی فیلادلفیا نوعی سوشی را اختراع کرد که به سوشی فیلادلفیا معروف است این سوشی به رول فیلادلفیا معروف شد رول فیلادلفیا بسیار زود در فیلادلفیا معروف شد زیرا این سوشی با موادی درست شده بود که افراد قبلاً طعم آن را چشیده بودند از سال 2000 به بعد سوشی فیلی رول در تمام جهان گسترش پیدا کرد و امروزه در همهی رستورانهای سوشی که سوشیهای سنتی را تهیه مینمایند رول فیلادلفیا را نیز در لیست غذایی خود دارند.
ارزش غذاییرول فیلادلفیا یکی ازسوشیهایی است که ارزش غذایی بسیار بالایی دارد یکی از موادی که در همهی سوشیها وجود دارد و بسیار مهم است خود جلبک است جلبک نوری در حقیقت نوعی از جلبک خوراکی است که در زبان ژاپنی به این اسم خوانده میشود. این جلبکها در رنگهای سبز قرمز وجود دارند که رنگ سبز آن در سوشی به کار میرود. این جلبک از نظر پروتئین و داشتن ویتامینهای مثل A و E بسیار غنی است. در کنار این جلبک وجود ماهی که حاوی امگا3 است باعث کاهش التهاب در بدن میشود.