سوشی غذای محبوب ژاپنیها است. بیشتر افراد گمان میکنند سوشی یک غذا بر پایهی غذای دریایی است در حالی که سوشی یک غذا بر پایهی برنج است. سوشی از ترکیب برنج پختهشده، سرکه و خوراک دریایی بهصورت خام تهیه میگردد. سوشی در ابتدا به عنوان یک غذا میل نمیشد بلکه روشی برای نگهداری یک نوعی ماهی در شرق آسیا بود. اما از زمانی که سوشی به چین راه پیدا کرد، بهعنوان یک غذا شناخته شد. بعد از جنگ جهانی دوم و با توجه به حضور ژاپنیها در آمریکا، رستورانهای ژاپنی رونق زیادی پیدا کرد، اما استقبال آمریکاییها از این غذا به دلیل وجود ماهی خام چشمگیر نبود. زمانی که مجلات دنیا به طول عمر بیشتر ژاپنیها نسبت به مردم آمریکا اشاره نمودند و یکی از دلایل آن را غذای سوشی دانستند، تب سوشی بین مردم آمریکا بالا گرفت. بهگونهای که امروزه سوشی حتی در سوپرمارکتهای آمریکا فروخته میشود. در کشور ما نیز چند سالی است سوشی طرفداران خود را پیدا کرده است و با قیمتهای گزاف در رستورانها سرو میشود.
سرو کردناز آنجا که سوشی رول ابی تن یک سوشی ژاپنی است بهتر است همانند ژاپنیها کنار سوشی چای سرو شود. ژاپنیها معمولاً کنار سوشی از شراب میوه و یا چای استفاده مینمایند
ارزش غذاییطبع میگو بر خلاف دیگر آبزیان دریایی طبع گرم بوده و برای همین بر سلامت مغز و فعال بودن مغز تاثیر بهسزایی میگذارد. یکی دیگر از فواید میگو جلوگیری از آلزایمر است مصرف هفتگی میگو باعث جلوگیری از اختلال حواسپرتی و آلزایمر در سنین پیری میشود. که علت این امر وجود امگا3 در میگو وکاهش التهابهای مغزی است. یکی دیگر از مواد مغذی که در میگو به وفور یافت میشود گروه ویتامینهایB است که برای درمان افسردگی استفاده میشود. همچنین میگو برای مادران باردار که دچار کمخونی هستند بسیار توصیه شده است.