close modal
message-square 7
3.5

پاچینی

گرچه پاچین مرغ دروافع ران مرغ میباشد؛ اما امروزه پاچینی با استفاده از بازو مرغ تهیه میشود. اگر ساده‌تر بگویمم، بازو سوخاری شده مرغ را پاچینی میگویند.

به علت وجود استخوان اصلی و نوع برش، این سوخاری شیوه سرو نسبتا راحتی دارد. وظاهرزیبای سوخاری و صدای ترد بودن آن این محصول را بیشتر از هر زمانی خواستنی میکند. میل کردن آن به همراه انواع سس و دیپ میتواند انتخاب بسیار هوشمندانه‌ای برای پذیرایی باشد. فرقی نمیکند تولد کودک دلبندتان و یا یک دورهمی برای تماشای مسابقه، پاچینی و یا هر سوخاری دیگری خودشان را در دل مخاطبشان جا میکنند.

با توجه به اینکه در این محصول گوشت مرغ استفاده شده و فراوری شده میباشد، میتوان ارزش غذایی آن را بالا دانست؛ اما به علت سوخاری بون، روغن زیادی در این محصول به کار رفته است و نمیتوان آن را به عنوان یک فینگرفود رژیمی به حساب آورد.

سفارش فینگر فود