close modal
message-square 7
3.5

مینی کروسان بیکن

گرچه غذا خوردن در اصل جهت دریافت مواد معدنی و رساندن سوخت مورد نیاز بدن به آن است؛ اما نمیتوان اهمیت ظاهر آن را نادیده گرفت.

در دهه های مختلف افراد همواره در تلاش بودند تا بتوانند غذا های مختلف را با ظاهری دلربا ارائه دهند.

برای مثال نان کروسان که اولین بار در اتریش اما توسط یک آشپز فرانسوی تهیه شد، یکی از زیبا ترین نان ها میباشد. ظاهر برشته و طلایی رنگ همچنین هلالی شکل بسیار زیبا است. در کنار آن گرچه در ابتدا تهیه بیکن برای نگه داری طولانی مدت از آن بود اما امروزه با افزایش تنوع این مدل سرو گوشت، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. اصلی ترین تفاوت ژامبون و بیکن درصد گوشت این دو میباشد که بیکن دارای درصد بسیار بالاتری از گوشت میباشد.

سفارش مینی کروسان یکی از باید هاست! چرا که ظاهر ظریف و کوچک آن قطعا هر نگاه و نظری را جذب خودش میکند و استفاده از مواد اولیه دقیقا مشابه انواع دیگر آن باعث میشود تا خیال شما از بابت طعم آن نیز راحت باشد.

نوش جان

سفارش فینگر فود