بورک اصالتا مطعلق به کشور ترکیه میباشد. و به سرعت در کشور های زیادی محبوبیت پیدا کرد از علت های این محبوبیت میتوان به سرو راحت و بافت بسیار ترد و جذاب فینگر فود بورک اشاره کرد.
بورک مرغ که شامل تکه های مرغ میباشد، طعمی بسیار خاص دارد چرا که مواد داخل آن به وسیله ادویه و چاشنی های مخصوص طعم دار میشوند.
برای سرو این محصول در انواع و اقسام مراسمات هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد و میتوانید از آن لذت ببرید. میتوانید آن را با خیال راحت برای مدت زمان نسبتا طولانی تری در مقایسه با بقیه انواع فینگر فود روی میز پذیراییتان قرار دهید. همچنین این محصول قابلیت گرم کردن دارد ومیتوانید آن را گرم و سپس سرو کنید.
حتی اگر شما متعهد به رژیم گیاهخواری میباشید میتوانید، اسپرینگ رول اسفناج تهیه کنید که بیشترین شباهت به بورک را دارد و تماما با مواد اولیه گیاهی تهیه میشود.
گرچه به علت سرخ شدن در مرحله آخر از تهیه، نمیتوان آن را رژِیمی دانست. اما مایه داخل بورک ها به هیچ عنوان روغن افزودنی نداشته که همین امر باعث میشود تا آنها را فینگرفود های با ارزش غذای بالا بدانیم.