close modal
message-square 11
4.5

فینگر فود بورک

بورک گوشت یک غذای محبوب و مشهور ترکیه است که در ایران طرفداران زیادی دارد. دستور تهیه این غذا بسیار ساده است و با ذائقه ایرانی هم سازگاری زیادی دارد. خمیر یوفکا که یک خمیر لطیف و نازک است پایه اصلی این خوراک است. بورک را می‌توان به عنوان یک فینگر فود استفاده کرد یا به عنوان یک پیش غذا با آن از مهمانان پذیرایی کرد. برای افرادیکه دوست دارند غذاهای تازه را امتحان کنند و از برنج و خورشت‌های خوشمزه ایرانی خسته شده‌اند بورک یک گزینه تازه است.

اگر بورک را در اندازه بزرگ تهیه کنید یک غذای کاملا است اما سایزهای متوسط و کوچک آن را می‌توان به عنوان فینگر فود مهمانی استفاده کرد. مدتی است سفارش فینگرفود بورک بسیار زیاد شده و در مهمانی‌ها مجالس استقبال زیادی از آن می‌شود.

پذیرایی با بورک

بورک‌ ها را معمولا به صورت رولی می‌پیچیند و هر چقدر سایز آن کوچک‌تر باشد برای پذیرایی از مهمان زیبا‌تر خواهد بود.

مردم ترکیه معمولا این غذا را به تنهایی یا همراه کمی ماست چکیده سرو می‌کنند. در ایران این فینگر فود مهمانی با سس کچاپ و خردل سرو می‌شود.

می‌توانید مقداری از مایه داخل بورک را نگهداری و برای تزئین وسط ظرف پذیرایی بریزید. بورک به تنهایی یک فنیگر فود تولد است اما در کنار آن می‌توانید از انواع مینی ساندویچ‌ها یا سوخاری‌ها هم استفاده کنید.

کلام پایانی

بورک یک غذای محبوب ترک است که این روزها چهره بین المللی به خود گرفته و در بسیاری از کشورهای جهان به ویژه در ایران محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این غذا را می‌توان به عنوان یک فینگر فود در مهمانی‌ها و تولدها سفارش داد.

برای اینکه میز مهمانی شما به بهترین شکل جلوه کند می‌توانید بورک‌ های کوچک و یک اندازه خوشمزه را در سفره پذیرایی خود قرار دهید.

یک بورک خوشمزه باید کریسپی، خوش طعم و خوش ظاهر باشد. افرادیکه فرصت طبخ این پیش غذا را ندارند می‌توانند آن را به مراکز معتبر تهیه غذا سفارش دهند.

سفارش فینگر فود