close modal

کوکو بیشتر یک پیش‌غذا است تا غذای اصلی اما در بسیاری از اوقات به‌عنوان یک غذای اصلی میل می‌شود. کوکو سبزی یک غذای اصیل ایرانی است که برای پخت آن آشپز نیاز نیست تجربه‌ی زیادی داشته باشد. زمان آماده‌سازی این غذا 20 دقیقه بوده و زمان پخت آن نیز تقریباً 20 دقیقه خواهد بود. کوکوی سبزی در هر خانه‌ای قابل پخت است و آشپز برای طبخ کوکو تنها نیاز به یک کاسه‌ی بزرگ،هم‌زن،تابه و اجاق گاز معمولی دارد. این غذا برای شاغلین، دانشجویان که فرصت کافی برای گرم کردن غذا ندارند و یا در مهمانی‌های نیمه‌رسمی مناسب است.

آماده‌سازی و پخت

مواد لازم

مواد لازم
میزان
توضیحات
سبزی کوکویی
باید بعد از خرد شدن 100گرم سبزی داشته باشیمکاهو شوید جعفری گشنیز تره
تخم‌مرغ2 عدد

گردو100 گرمخرد شده
زرشک
یک قاشق غذاخوری

نمکیک قاشق چای‌خوری
زردچوبه
نصف قاشق چای‌خوری
روغن
یک لیوان


آماده‌سازی

آماده‌سازی در کوکو شامل خرد کردن و تفت دادن مواد اولیه است.

قدم اول

ابتدا سبزی‌ها را پاک می‌نماییم

برگ‌های بزرگ کاهو را گرفته و برگ‌های کوچکتر و نازکتر را کارد می‌زنیم

شوید: تنها برگ‌های شوید را به کوکو اضافه نمایید وساقه‌ها را اضافه نمی‌کنیم

گشنیز برگهای گشنیز و جعفری را گرفته و به مواد اولیه اضافه می‌نماییم

تره سر بالایی و انتهای تره را گرفته و به مواد اضافه می‌نماییم

سبزی‌ها را شسته و تا زمانی که آب سبزی‌ها برود صبر مینماییم

روی تخته‌کار سبزی‌ها را ساطوری می‌نماییم می‌توان از خردکن برقی نیز استفاده نمود

کمی در حرارت پایین سبزی را تفت می‌دهیم تا هم آب آن برود و هم کمی پخته شود

سبزی‌ها را در یک کاسه‌ی بزرگ ریخته تخم‌مرغ و ادویه‌‌ها را به ترکیب اضافه می‌نماییم

با هم‌زن مواد را آن‌قدر هم می‌زنیم تا چسبندگی مواد به یکدیگر زیاد شود

پخت

ماهیتابه را روشن کرده و کمی روغن ریخته و صبر می‌نماییم تا مواد داغ شود

مایه‌ی کوکو را برداشته و در تابه ریخته و صبر می‌نماییم تا سرخ شود .

بعد از سرخ شدن کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن سرخ شود.

.