یکی از اصلیترین کارهایی که در آشپزی با مرغ انجام میشود، مزهدار کردن مرغ است. مرغ معمولاً مزهی خاصی ندارد و معمولاً مرغ برای سرخ شدن و یا کبابی شدن، مزهدار میشود. در غذای پاچینی بسته به نوع چاشنی که برای پاچین انتخاب میشود، مدت زمان آمادهسازی مرغ فرق میکند. ولی بهطور میانگین آمادهسازی پاچینی مرغ بین یک تا دو ساعت متفاوت است. پاچینی برای مهمانیهای فانتزی و مراسمی که غذا به صورت سلف سرویس سرو میشود بسیار مناسب است. پاچینی مرغ غذایی رسمی است. این غذا را هم میتوان با فر و هم میتوان در تابه تهیه نمود، از این رو پاچینی غذایی است که در هر آشپزخانهای قابل تهیه است. آشپزی پاچینی در سطح آسان دستهبندی میشود و تنها با یک تختهکار، ظرفی برای مزهدار کردن تابه و یا فر می توان پاچینی را تهیه نمود.
مواد لازم | مقدار |
بازوی مرغ | 4 عدد |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
سس مایونز | یک قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد |
فلفل | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق مرباخوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
قدم اول
ابتدا با یک کارد تیز گوشت بالای مرغ را برش زده و گوشت را به سمت پایین بیاورید برای این کار میتوان از دست و یا لبهی کارد کمک گرفت. قسمت بالای استخوان مرغ نباید گوشتی بماند.
قدم دوم
پیاز را خلالی خرد کنید.
قدم سوم
داخل یک ظرف جداگانه سس، آبلیمو، نمک و فلفل را میکس نمایید. روغن زیتون را آخر اضافه کنید و مجدداً مواد را میکس نمایید.
قدم چهارم
چاشنی بهدست آمده را با پیاز مخلوط کرده و مرغ را درون چاشنی بغلتانید.
قدم پنجم
پاچینی مزهدار شده را یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
فر را روشن کرده و دما را روی 250 درجه سانیتیگراد قرار دهید. سینی فر را با روغن چرب کرده و یا از فویل آلومینیوم استفاده نمایید. بعد از گرم شدن فر دمای فر را روی 150 درجه قرار داده و پاچین را درون فر چیده و 15 دقیقه صبر کنید تا پاچینی بپزد. برای اینکه یک قسمت پاچینی بیشتر پخته نشود هر پنج دقیقه مرغها را بگردانید.
برای تهیهی پاچینی داخل تابه چاشنی متفاوت از مدل قبل است برای این چاشنی مواد زیر لازم است.
مواد لازم | مقدار |
آرد سوخاری | یک پیمانه |
زردهی تخممرغ | یک عدد |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد |
نمک | یک قاشق چایخوری |
فلفل | یک قاشق چایخوری |
قدم اول
پیاز را خرد کرده و آبلیمو اضافه نمایید.
قدم دوم
بازوی مرغ را درون مخلوط آبلیمو و پیاز قرار دهید. نیم ساعت صبر کنید تا مرغ خوب مزهدار شود.
قدم سوم
بازوی مرغ را طبق شرح گفته شده برش زده و گوشت مرغ را به سمت پایین بیاورید.
قدم چهارم
آرد سوخاری ، زردهی تخممرغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و بازوی مرغ را داخل مخلوط قرار دهید. قسمت استخوانی بازوی مرغ را گرفته و قسمت گوشتی پاچین را داخل مواد سوخاری بچرخانید.
قدم پنجم
یک تابهی لبهدار را پر از روغن کرده و پاچینی را داخل آن قرار دهید. بازوی مرغ بهصورتی است که در دمای بالا فقط روی بازو سرخ میشود و داخل آن کمتر پخته میشود پس در دمای پایین بازوی مرغ سرخ شود تا تمام بازوی مرغ پخته شود.