close modal

آشپزی مینی ساندویچ مرغ بسیار آسان است و در زمان دو ساعت این ساندویچ برای سرو آماده می‌شود. مینی ساندویچ مرغ با ترکیبات مختلفی از جمله قارچ و پنیرعرضه می‌شود. شکل دیگری از ساندویچ مرغ فیله‌ی سوخاری است که در رستوران‌ها سرو می‌شود. هر نوع از مینی ساندویچ مرغ ( پخته‌شده، گریل و یا سوخاری شده) به تجهیزات مختلفی نیاز دارد. اما به‌طور کلی، یک قابلمه، تابه و یک تخته‌کار تمام تجهیزاتی است که در آشپزی مینی ساندویچ‌ مرغ حتماً نیاز است. این ساندویچ را می‌توان در مهمانی‌های فانتزی و یا جشن‌های تولدی که خارج از خانه برگزار می‌شود سرو نمود. مینی ساندویچ مرغ یک وعده‌ی غذایی کامل به‌حساب می‌آید و بسیاری از افراد در هنگام ناهار و یا شام از مینی ساندویچ مرغ استفاده می‌نمایند.

آماده‌سازی و پخت مینی ساندویچ مرغ قارچ و پنیر

آماده‌سازی ساندویچ مرغ شامل پختن مرغ و ریز کردن مواد داخل ساندویچ است.

مواد لازم


مواد لازم
مقدار
مرغ
400 گرم
قارچ
یک فنجان
ذرت
نصف فنجان
فلفل‌ دلمه‌ای
یک عدد کوچک
پنیر پیتزا چدار
150 گرم
پودر زنجبیل
یک قاشق غذاخوری


قدم اول

فیله‌ی مرغ را در یک قابلمه، همراه با یک پیاز حلقه شده، زردچوبه و کمی پودر زنجبیل، روی حرارت کم بپزید.

قدم دوم

بعد از پخته شدن، مرغ را ریش ریش کرده و در یک تابه که از قبل داغ شده است بریزید.

قدم سوم

مرغ را تفت داده و ذرت و فلفل‌ دلمه‌ای را به مرغ تفت داده اضافه نمایید. کمی که از تفت دادن مواد گذشت، پنیر پیتزا را نیز به ترکیب اضافه نمایید.

قدم چهارم

ساندویچ‌ها را داخل نان باگت کوچک ریخته و روی میز سرو نمایید.

پخت مینی ساندویچ مرغ به روش KFC

در این روش تکه‌های مرغ را مزه‌دار و سوخاری نمایید.

مواد لازم


مواد لازم
میزان
سینه مرغ
400 گرم
آرد سوخاری
یک پیمانه
نمک
1/2 قاشق چای‌خوری
فلفل
1/2 قاشق چای‌خوری
آرد سفید
1/5 پیمانه
زرده تخم‌مرغ
2 عدد
پودر نعنا
1/2 قاشق غذاخوری
پودر سیر
1/2 قاشق غذاخوری


قدم اول

ابتدا سینه مرغ را مزه‌دار نموده برای این کار کمی نمک و آب‌لیمو به مرغ اضافه نمود و مرغ را برای سه ساعت در یخچال بگذارید.

قدم دوم

سه کاسه برداشته و در هر کاسه مواد زیر را بریزید.

زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه با هم‌زن زده تا خامه‌ای شود.

در ظرف دیگر آرد سفید و ادویه‌هایی که ذکر شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

آرد سوخاری را نیز در یک ظرف دیگر بریزید. اگر می‌خواهید مرغ سوخاری اسپایسی به‌دست آورید به آرد سوخاری، فلفل اضافه نمایید

قدم سوم

مرغ را از یخچال بیرون آورید. ابتدا در آرد سفید سپس در کاسه‌ی زرده‌ی تخم‌مرغ و در آخر کاسه‌ی آرد سوخاری زده و مجدداً کاسه‌ی زرده‌ی تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید. بعد از غلتاندن در همه‌ی مواد، مرغ روی یک سینی گذاشته و برای مدت زمان یک ساعت در یخچال بگذارید.

قدم چهارم

نانِ گرد و یا نان باگت کوچک انتخاب کرده و روی سینی بچینید. روی هر نان با برس کمی سس کچاپ و یا سس هزار جزیره مالیده و یک لایه پنیر گودا بگذارید و روی پنیر یک تکه از مرغ سوخاری قرار دهید سپس مواد را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود

.