close modal

مینی ساندویچ الویه یک غذای خانه پز است. زمان آماده سازی این غذا یک ساعت است. آشپزی برای مینی ساندویچ الویه بسیار آسان است. مینی ساندویچ الویه مثل تمام غذاهای فینگرفود نیاز به تجهیزات زیادی ندارد و با یک قابلمه، گاز رومیزی و ظرفی برای میکس مواد کار آشپزی حل میشود. سرد سرو شدن غذا باعث شده است کارمندان، دانشجویان و تمام افرادی که بیرون از منزل غذا می خورند طرفدار مینی سالاد الویه باشند.

در این مطلب دستور تهیه مینی ساندویچ الویه را یاد می‌دهیم. این غذا با دستور پخت‌های مختلفی تهیه می‌شود، در این آموزش شیوه کلاسیک پخت آن را معرفی می‌کنیم.

طرز تهیه مینی ساندویچ الویه

سالاد الویه مجلسی معمولا با ژامبون و سس مایونز فراوان تهیه می‌شود. هرچه ادویه این پیش غذا بیشتر باشد طعم بهتری هم پیدا می‌کند. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند برای سلامت خودتان سس مایونز کمتری در این غذا استفاده کنید یا از ترکیب مایونز و سس برای طعم‌دار کردن الویه استفاده کنید.

همین‌طور کنار این غذا نوشابه سرو نکنید تا کالری کمتری دریافت کنید. از آنجا که اندازه مینی ساندویچ‌های الویه کوچک است و به یک‌باره در دهان جا می‌گیرد انتظار می‌رود کالری کمتری به بدن وارد شود و بتوان در دستور پخت آن از سس بیشتری استفاده کرد.

هرچه الویه بیشتر در یخچال بماند خوش طعم‌تر می‌شود، به همین دلیل می‌توانید مینی ساندویچ الویه را یک روز قبل از مهمانی آماده کنید تا موقع پذیرایی از مهمان‌ها کار کمتری داشته باشید و استرس زیادی را متحمل نشوید.

مواد اولیه مورد نیاز برای مینی ساندویچ الویه
مواد لازم
میزان
سیب زمینی
5 عدد
ژامبون مرغ یا گوشت
350 گرم
خیار شور
1 پیمانه
نخود فرنگی
1 پیمانه
هویج پخته
1 پیمانه
سس مایونز
6 قاشق غذا خوری
تخم مرغ
3 عدد
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو
به میزان لازم

مراحل تهیه مینی ساندویچ الویه

سیب‌زمینی‌ها را به همراه تخم مرغ‌ها بپزید و بعد از خنک شدن با دنده ریز رنده کنید.

خیارشور و هویج پخته را نگینی خرد کنید و به مخلوط سیب زمین و تخم مرغ اضافه کنید.

نخود فرنگی را به ترکیب اضافه کنید و ژامبون‌ها را پس از اینکه به اندازه هویج و خیارشور خرد کردید به غذا اضافه کنید.

سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به غذا اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید.

سالاد الویه شما آماده است کافی است آن را بچشید و بعد از اینکه ادویه آن را میزان کردید به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب جا بی‌افتد.

نان‌ها را برش دهید و بین آن‌ها را با الویه پر کنید.

مینی ساندویچ الویه را داخل ظرف‌های مناسب بچینید و فینگر فود خود را با گوجه گیلاسی، خیارشور، سبزی خوردن و ژامبون تزئین کنید.

بچه‌ها عاشق این غذا می‌شوند و بزرگ‌ترها از خوردن طعم آن لذت خواهند برد.

.