سالاد فصل سالادی است که بر پایهی گیاهان فصلی تهیه میشود. برای تهیهی این سالاد شما نیازمند یک تختهکار و ظرفی برای مخلوط کردن مواد هستید مدت زمان آمادهسازی این سالاد تا سرو شدن بیست دقیقه است. هر شخص بدون هیچ مهارتی از آشپزی، میتواند یک سالاد فصل تهیه نماید. سالاد فصل در همهی مهمانیها و مجالس سرو میشود. سالاد فصل معمولاٌ قبل و یا بعد از غذا میل میشود. این سالاد را میتوان در بیرون از خانه نیز میل نمود.
در این دستورالعمل روش تهیهی سس فرانسوی نیز کنار سالاد آموزش داده میشود.
مواد لازم برای سالاد فصل
مواد لازم | مقدار |
خیار | 4 عدد |
گوجه | 2 عدد |
کاهو | 200 گرم |
هویج | 2 عدد |
کلم سفید | یک فنجان |
کلم بنفش | نصف فنجان |
نمک | یک قاشق چایخوری |
آبلیمو | دو قاشق چایخوری |
قدم اول
همهی مواد را شسته و در آبکش گذاشته، تا آب آن برود.
قدم دوم
خیار را پوست گرفته و به شکل حلقهای برش دهید.
قدم سوم
گوجه را نیز حلقه حلقه نمایید کنار بگذارید.
قدم چهارم
کاهو و کلم را برگ برگ کرده و به صورت نواری برش دهید.
قدم پنجم
هویج را پوست گرفته و از شیار متوسط رنده عبور دهید.
قدم ششم
مواد را داخل ظرف میکس نمایید.
معمولاً در کنار سالاد فصل، سسهای مختلفی بهکار گرفته میشود. اما قدیمیترین سسی که در کنار این سالاد استفاده میشده است و هنوز نیز پرطرفدار است، سس فرانسوی است. روش تهیهی این سس به شرح زیر است.
مواد لازم | مقدار |
سس مایونز | یک پیمانه |
سس قرمز | سه قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا(فلفل دلمهای) | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/4 قاشق غذاخوری |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
آبلیمو | پنج قاشق غذاخوری |
قدم اول
شکر، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفلدلمهای و سس کچاپ را درون کاسه ریخته و با همزن مواد را میکس نمایید. میکس مواد را آنقدر ادامه دهید تا شکر در میکس حل شود.
قدم دوم
آبلیمو را اضافه کرده و مواد را مجدداً مخلوط نمایید.
قدم سوم
سس بهدست آمده را استراحت دهید تا اگر شکر مانده است، شکر باقیمانده نیز حل شود. نباید در زمان خوردن سس، دانههای شکر در زیر دندان حس شود.
قدم چهارم
سس مایونز را اضافه کرده و مواد را مجدداً هم بزنید.
قدم پنجم
سس فرانسوی، بعد از مخلوط شدن کامل سس مایونز تشکیل میشود.