رول سوسیس یک پیشغذا و یا یک میانوعده است که بسیاری از افراد بهعنوان غذای اصلی نیز رول سوسیس را میل مینمایند. آشپزی برای رول سوسیس کار بسیار سادهای است و آشپز نیاز به مهارت خاصی در پخت این غذا ندارد و میتواند با تجهیزات سادهی آشپزخانه رول سوسیس را تهیه نماید. همزن، شیرجوش، تابه و فر از جملهی این تجهیزات هستند اگر فر ندارید تابهی پر از روغن به شما در پخت این غذا کمک مینماید
مواد لازم برای رول سوسیس
مواد لازم | مقدار | توضیحات |
پیاز | یک عدد | |
سوسیس | یک کیلو | سوسیس با درصد گوشت بالا توصیه میشود |
جعفری | صد گرم | |
فلفل سیاه خرد شده | به میزان لازم | بستگی به ذائقهی شما دارد |
نمک | یک قاشق چای خوری | |
تخممرغ | 2 عدد |
مواد لازم برای خمیر سوسیس رول
مواد لازم | میزان | توضیحات |
آرد | یک لیوان | آرد سفید باشد |
کره | دویست گرم | یخزده |
نمک | یک قاشق | |
آب | نصف لیوان | آب سرد باید استفاده شود |
مراحل درست کردن خمیر
قدم اول
آرد را درون یک کاسهی بزرگ بریزید و نمک را به آن اضافه نمایید.
قدم دوم
کره یخ زده را با چاقو به قطعات کوچک تبدیل کرده و در مخلوط آرد و نمک بریزید. با یک همزن آنها را خوب مخلوط نمایید
قدم سوم
آب سرد را به مخلوط اضافه کنید. مجددا با همزن مواد را مخلوط نمایید.
قدم چهارم
خمیر را بین یک فویل قرار داده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
قدم اول :
ابتدا پیاز را روی یک تختهکار چوبی خرد مینماییم. سعی شود پیاز به اندازه ای خرد شود که در زمان میل نمودن قطعات پیاز زیر دندان حس نشود.
قدم دوم:
پیاز را روی گاز تفت میدهیم تا جایی که رنگ پیاز قهوهای- طلایی شود.
قدم سوم
سوسیسها را در دستگاه خردکن ریخته تا سوسیس کاملا له شود اگر دستگاه خرد کن ندارید از رنده و یا چرخ گوشت میتوانید استفاده نمایید .
قدم چهارم
پیاز، سوسیس له شده، دو عدد تخممرغ، فلفل ، نمک و جعفری را به ظرف اضافه مینماییم و به خوبی با یک قاشق چوبی همه را مخلوط میکنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
قدم اول
خمیر را از داخل یخچال بیرون آورده و روی تخته کار قرار میدهیم. کمی آرد روی تخته میریزیم. خمیر را با وردنه صاف مینماییم. خمیر نباید خیلی نازک شود.
قدم دوم
خمیرها را به شکل رول درآورده و از مقطع عرضی به قطعات کوچکتر برش میدهیم
قدم سوم
رولهای سوسیس را داخل فر قرار میدهیم و فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم و 20 دقیقه صبر مینماییم تا غذا آماده شود.
میتوان به جای پیاز از سیر استفاده نمود.
دستورالعمل قبلی شیوهای بود که بیشتر در کشور انگلستان تهیه میشود اما در ایران معمولاً رولت سوسیس به روش زیر آماده نمیشود .
مواد لازم | میزان | توضیحات |
سوسیس | نیم کیلو | معمولا کوکتل استفاده میشود |
پنیر پیتزا | 100 گرم | |
روغن | یک پیمانه | |
زردهی تخممرغ | 2 عدد | |
خمیر پیراشکی یا نان با گت | به میزان لازم |
قدم اول
ابتدا کوکتل را در تابه سرخ مینماییم
قدم دوم
خمیر پیراشکی را با وردنه صاف نموده و سوسیس را روی خمیر میگذاریم.
قدم سوم
پنیر پیتزا را روی سوسیس میگذاریم .
قدم چهارم
خمیر را بهدور سوسیس رول مینماییم .
قدم پنجم
با یک برس زردهی تخممرغ را روی خمیر میکشیم.
قدم ششم
رولها را درون فر با دمای 180 درجه گذاشته و به مدت 30 دقیقه صبر مینماییم تا رولها پخته شود.
نکاتی در مورد رول سوسیس به شیوهی ایرانی
میتوان از دستور خمیر رول سوسیس انگلیسی نیز استفاده نمود. تنها باید این نکته را مدنظر داشت که قطعات سوسیس کوچک شود
از سبزیجات نیز میتوان در رول سوسیس استفاده نمود که سیر یا پیازچه خردشده به غذا طعم بهتری میدهد.