close modal

بورک مرغ یک میان وعده‌ی ترکی است که برای پخت این غذا نیاز به مهارت زیادی نیست. هر کس می‌تواند با مهارت کمی از آشپزی نیز این میان‌وعده‌ را آماده نماید. یک آشپزخانه‌ی کوچک برای تهیه‌ی بورک کافی است .یک قابلمه برای پختن مرغ، یک تابه برای تفت دادن مواد و یک تخته‌کار، همه‌ی آن تجهیزاتی است که شما برای پخت بورک نیاز دارید.بورک مرغ، برای افرادی که با خوردن گوشت قرمز مشکل دارند و برای مهمانی‌های نیمه‌‌رسمی بسیار مناسب است. بورک مرغ در کمترین زمان آماده می‌شود و تهیه آن تقریبا 45 دقیقه زمان نیاز دارد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر یوفکا
مواد لازممیزان
شیر یا ماست شیرین3 قاشق غذاخوری
آرد ذرت150 گرم
زرده تخم مرغ2 عدد
روغن مایع3 قاشق غذا خوری
وانیل3/1 قاشق چای خوری
نمک
به میزان لازم

طرز تهیه خمیر یوفکا

آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و برای اینکه هوا رسانی شده و یک دست شود آن را از الک بگذرانید.

ماست، تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید تا با هم به خوبی ترکیب شوند.

آرد را کم کم به مایع ماست و روغن اضافه کنید تا شکل خمیری به خود بگیرد؛ به خمیر نیم ساعت استراحت دهید و بعد از آن مقدار کمی آرد به مواد اضافه کنید و به خوبی ورز بدهید.

خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و تا حد ممکن پهن کنید.

خمیر یوفکا آماده است برای نازک‌تر کردن آن هر لایه را به آرامی با دست باز کنید.

طرز تهیه بورک مرغ

بورک مرغ برای آن‌ها که به خوردن گوشت سفید علاقه دارند یک گزینه مناسب است، در کنار گوشت خمیر یوفکا یکی از گزینه‌های مهم تهیه این غذا است، پس سعی کنید از بهترین نوع خمیر استفاده کنید. بورک مرغ از غذاهای سنتی ترکیه نیست اما در تهیه دستور پخت آن از غذاهای این منطقه برای افرادی که طرفدار گوشت قرمز نیستند، الهام گرفته شده است.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بورک مرغ
مواد لازممیزان
سینه مرغ2 عدد
خمیر یوفکا
1 بسته یا 8 لایه
قارچ خورد شده1 پیمانه
پنیر پیتزا
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم
فلفل دلمه
به مقدار لازم
ادویه مخصوص مرغبه مقدار لازم
پیاز1 عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم

مراحل تهیه بورک مرغ

مرغ را به همراه نمک و فلفل و ادویه مخصوص مرغ بپزید و سپس ریش ریش کنید.

پیاز را با کمی روغن تفت دهید و به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود.

فلفل دلمه را به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید کمی سبک شود.

مرغ را داخل ظرف فلفل دلمه و پیاز بریزید تا کمی سرخ شود.

قارچ را که قبلا خوب شسته شده و پس از خورد شدن کمی آبلیمو روی آن پاشیده شده را به ترکیب قبلی اضافه کنید. حرارت غذا را بیشتر کنید و انقدر هم بزنید تا قارچ‌ها آب خود را از دست بدهد.

ریز ظرف را خاموش کنید و اجازه دهید دمای آن به دمای اتاق برسد.

خمیر یوفکا را پهن کنید و روی آن با فرچه کمی کره ذوب شده بزنید.

مواد داخل بورک را روی خمیر بریزید و کمی پنیر پیتزا روی آن بگذارید

خمیر را به شکل دلخواه خودتان بپیچید.

بورک‌ها را در روغنی که گرم شده سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.

.