close modal

داخل کتابهای آشپزی روش پخت 15 نوع پیتزای مرغ نوشته شده است. پیتزا مرغ و هلو، پیتزا مرغ و سیر، پیتزا مرغ کوبایی پیتزا مرغ ایتالیایی و بسیاری دیگر که نیاز به زمان دیگری دارد. اما معرف‌ترین و اولین پیتزا مرغ، پیتزا مرغ باربیکیو است که برای در سال 1980 توسط آشپزی به نام (ادلادو) تهیه شد. ادلادو در معرفی پیتزا به سبک کالیفرنیایی در جهان شهرت دارد او اولین بار منوی پیتزا را در جهان ارائه داد. هم‌چنین عمده‌ی شهرت او در پخت پیتزای مرغ باربیکیو است که در آمریکا بسیار پرطرفدار است. در کشور ما نیز پیتزا مرغ به‌دلیل سالم بودن گوشت مرغ نسبت به سوسیس و کالباس طرفداران خاص خود را دارد. در این دستور غذایی ما درباره‌ی مینی پیتزا مرغ ایتالیایی که در ایران طرفدار زیاد دارد و می‌توان در هر خانه آن را تهیه نمود صحبت می‌کنیم.

سرو کردن

مینی‌ پیتزا مرغ را می‌توان در برش‌های مربعی به روی میز آورد. فقط قبل از آن باید پیتزا را داخل قالب مربعی ریخت و در اسلایس‌های 10*10 برش داد.

در بعضی از مهمانی‌ها مینی‌پیتزای مرغ به‌عنوان یک پیش‌غذا سرو می‌شود، معمولاً این مهمانی‌ها تا پاسی از شب ادامه دارد، که به‌دلیل طولانی بودن مهمانی از مینی‌پیتزا به عنوان یک غذای سبک استفاده می‌شود.

ارزش غذایی

پیتزاها نسبتاً کالری بالایی دارند اما مینی‌ پیتزا مرغ از کالری کمتری نسبت به پیتزاهای دیگر برخوردار است. برای آن‌که در پیتزا کالری کمتری بدن دریافت کند انتخاب پنیر بسیار مهم است سعی شود از پنیرهای کم‌چرب استفاده شود و پنیری که در یخچال مانده است مصرف نشود. در خاتمه جدول ارزش غذایی مینی‌ پیتزا مرغ نوشته شده است.


مواد تشکیل دهنده اصلی
مقدار در 100 گرم
انرژی
232 کیلوکالری
چربی
9.49 گرم
پروتئین
17.01 گرم
قند
4.37 گرم
کربوهیدرات
19.33 گرم
کلسترول
43.32 میلی‌گرم


.