close modal

سوشی ماگورو به یک نوعی سوشی گفته می‌شود که با ماهی تن تهیه می‌شود. ماهی تن انواع مختلفی دارد که سوشی ماگورو با تن باله‌آبی تهیه می‌شود. تن باله آبی ماهی کم‌یابی است و در زمان شکار این نوع ماهی، صاحبان رستوران‌های سوشی با قیمت بسیار گزافی این نوع ماهی را خریداری می‌نمایند. در سال 2019 یک نوع ماهی تن باله‌ آبی به قیمت 3 میلیون دلار توسط یک شرکت تهیه‌ی سوشی خریداری شد. فیله‌ی این نوع ماهی به دو قسمت تقسیم می‌شود که به آن در زبان ژاپنی آکامی و تورو گفته می‌شود. تورو نیز خود به دو قسمت تقسیم می‌شود که اوتورو و کوتورو گفته می‌شود که در بین این سه قسمت قیمت کوتورو از همه گران‌تر است. برش زدن گوشت فیله‌ی تن آبی کار بسیار سختی است و تنها با داشتن کاردهای مخصوص امکان‌پذیر است. تنها آشپزان حرفه‌ای توانایی برش فیله‌ی تن را دارند.

ارزش غذایی

جدول ارزش غذایی سوشی ماگورو به شرح زیر است.


انرژی184 کیلو کالری
کربوهیدرات27 گرم
چربی2 گرم
پروتئین24 گرم


.