کیک مرغ با این فلسفه به وجود آمد که با اضافه های مرغ که امکان پختن و یا سرخ کردن به طور مجزا وجود ندارد باید چه کاری انجام داد. کیک مرغ یکی از گزینه هایی بود که طراحان غذا به آن دست یافتند امکان فروش غذا به مشتریان اولین و مهمترین عامل پذیرش این غذا از سوی رستوران داران بود. احتمالاً اول بار اغذیه بارها در ترکیه حاضر شدند کیک مرغ را برای فروش ارائه نمایند. مزه خوب کیک مرغ و تبلیغ دهان به دهان این کیک در بین مردم، باعث شد دستور پخت آن نیز بین مردم رواج پیدا کند. زمان کم آماده سازی این غذا و امکانات کم آشپزخانه ای برای کیک مرغ سبب سرو شدن کیک مرغ در تمام مجالس شد. کیک مرغ در تمام مهمانی ها و مجالس امکان سرو شدن را دارد.
برای تهیه کیک مرغ ابتدا باید همه مواد اولیه را آماده کنید و بعد به آرامی و ظرافت لایههای کیک را بچینید. غلظت مواد داخل کیک بسیار مهم است و به حفظ انسجام آن کیک کمک میکند.
دستورهای مختلفی برای تهیه کیک مرغ وجود دارد و به موازات آن هم روشهای تزئین خلاقانهای برای آن ابداع شده است. با اضافه کردن کمی آب لبو، اسفناج یا کلم قرمز به مواد میتوانید آنها را به رنگهای مختلف در آورده و برای تزئین استفاده کنید.شما با مطالعه این دستور میتوانید روش خلاقانه خود را برای تهیه این فینگر فود مهمانی و تزئین غذا که مخصوص خودتان باشد را پیدا کنید.
مواد لازم | میزان |
مرغ | 1 عدد سینه |
سیب زمینی | 3 عدد |
نان تست | 2 بسته |
تخم مرغ | 2 عدد |
خیار شور | 1 پیمانه |
سس مایونز | 3 قاشق غذا خوری سرپر |
ماست یونانی | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
شوید تازه | 1 پیمانه |
ذرت | 2/1 پیمانه |
نمک، فلفل و آبلیمو | به میزان لازم |
مرحله اول
سیب زمینی ها را بپزید و به شکل پوره در آورید، مرغها را هم بپزید و ریش ریش کنید، در آخر تخم مرغها را بپزید و رنده کنید.
مرحله دوم
سیب زمینی، مرغها و تخم مرغها با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم
سس مایونز و ماست یونانی با هم ترکیب کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
خیار شورهای خرد شده را با مواد ترکیب کنید و نمک، فلفل و آبلیمو را به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
ذرت و شوید را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. ترکیب مواد را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب جا بیافتد.
مرحله ششم
قسمتهای سفت نان تستها را جدا کنید و آنها را به اندازههای مساوی برش دهید.
مرحله هفتم
نانهای تست را ته قالب بچینید و روی آن به اندازه یک لایه نازک از مواد بریزید، این کار را لایه لایه ادامه دهید تا نان تستها و مواد داخل کیک تمام شوند.
مرحله هشتم
روی کیک را با ترکیب سس مایونز و ماست بپوشانید و با ابزار کیک پزی در سراسر سطح کیک بکشید تا یک دست شود.
مرحله نهم
کیک را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید 1 ساعت استراحت کند و شکل کیک به خود بگیرد.
مرحله دهم
کیک را از یخچال خارج کنید و با سلیقه خود تزئین کنید. کیک مرغ شما آماده است و میتوانید برش زده و نوش جان کنید.