close modal

هر چند کیک الویه یک غذای بین المللی نیست و در جهان کمتر تهیه میشود اما در ایران این کیک به اندازه همه جهان این کیک شهرت دارد. کمتر خانه ای در ایران پیدا میشود که درباره الویه و سرو این غذا چیزی نداند. مواد غذایی در دسترس، آشپزی آسان این غذا، زمان آماده سازی بسیار کم سبب شده است در نود درصد مهمانی ها الویه در صدر لیست غذاهای مجلس قرار گیرد. کیک الویه نسبت به خود الویه مجلسی تر و شیک تر است. کیک الویه به عنوان یک دسر در تمام مجالس امکان سرو شدن را دارد.

طرز تهیه کیک الویه

کیک الویه را می‌توان به دو شکل قالبی و مینی کیک تهیه کرد. مینی کیک برای مهمانی‌هایی که به شیوه سلف سرویس پذیرایی می‌شود گزینه بهتری است اما اگر از مهمانانتان پشت میز پذیرایی می‌کنید یک کیک قالبی نمای بهتری به میز شما می‌دهد. مواد اولیه و طرز پخت هر دو این کیک‌ها مانند یکدیگر است و تنها شیوه سرو آن‌ها با یکدیگر متفاوت است.

اگر در پخت الویه استاد هستید تنها توصیه به شما این است که کمی الویه خود را سفت‌تر درست کنید تا راحت‌تر شکل کیک به خود بگیرد.

مواد اولیه مورد نیاز برای کیک الویه
مراحل تهیه کیک الویه


مواد لازم
میزان
سیب زمینی
4 عدد
نان تست
1 بسته
تخم مرغ2 عدد
خیار شور
1 پیمانه
نخود سبز
2/1 پیمانه
سینه مرغ یا کالباس
1 پیمانه
سس مایونز و ماست
به میزان لازم
ذرت 
به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و آبلیمو
به میزان لازم


سیب زمینی‌ها را بپزید و با دنده ریز رنده خوب رنده کنید.

تخم مرغ را بپزید و بعد از رنده کردن به سیب زمینی اضافه کنید.

خیارشور را نگینی خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

نخود سبز پخته و ذرت پخته را که می‌توانید خودتان تهیه کنید یا به شکل کنسروی خریداری کنید، را به مواد اضافه کنید.

سینه مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه بپزید و پس از ریش ریش کردن به مواد اضافه کنید. اگر از کالباس استفاده می‌کنید آن را به اندازه خیارشورها نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

به مقداری که دوست دارید از ترکیب ماست و سس مایونز به مخلوط اضافه کنید. دقت کنید که سس این فینگر فود باید کمتر از الویه معمولی باشد و مواد داخل کیک انسجام کافی داشته باشند تا شکل غذا زیباتر شود.

نمک فلفل سیاه و آبلیمو را به غذا اضافه کنید و طعم غذا را تست کنید تا اندازه آن کافی باشد.

مواد لایه‌های کیک آماده است، فقط کافی است برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب جا بی‌افتد.

گوشه‌های سفت نان تست‌ها را جدا کنید و نان‌ها را در پایین قالب کیک قرار دهید.

روی نان‌ها را با یک لایه الویه بپوشانید و دقت کنید مواد به اندازه مساوی اطراف کیک رسیده باشد.

لایه لایه مواد و نان تست‌ها را روی هم بچینید تا شکل کیک شود.

کیک شما آماده است، آن را برای 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکل بگیرید سپس به دقت از قالب خارج کنید تا صدمه نبیند.

روی کیک را سس مایونز بزنید تا سراسر آن سفید شود و بیشتر شکل کیک به خود بگیرد.

سپس کیک را تزئین کنید و برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید.

.