کیش قارچ و خامه مانند یک کیک بر پایهی خمیر است. خمیر با قارچ و خامه پر میشود آشپزی این غذا بسیار ساده است و با تجهیزات بسیار کمی میتوان این غذا را پخت این غذا در مدت زمان 2 ساعت پخته میشود زمان آمادهسازی این غذا قبل از پخت 60 دقیقه است. این غذا مناسب مهمانیهای کودکانه و مجالس جشن تولد است. بیشتر مواقع از این غذا به عنوان صبحانه و یک وعدهی عصرگاهی مصرف میشود. تجهیزات مورد نیاز برای پخت این غذا عبارتند از ظرف برای میکس کردن مواد، قالب و فر است. این غذا در گروه کیکها طبقهبندی میشود.
مواد لازم | مقدار |
آرد سفید | 250 گرم |
کره سرد | 100 گرم |
قدم اول
آرد را الک کرده و درون ظرف بریزید
قدم دوم
کره یخزده را داخل ظرف آرد ریخته و با نوک انگشتان و یا با غذاساز کره و آرد را میکس نمایید.
قدم سوم
زمانی که آرد و کره کاملاً میکس شد و مانند دانههای ریز شن شد، یک لیوان آب سرد به مخلوط اضافه کنید. خمیر یکدستی تشکیل خواهد شد.
قدم چهارم
خمیر را به شکل یک چانه درآورده و درون یک پلاستیک بپیچید و خمیر را برای 50 دقیقه درون یخچال بگذارید.
قدم پنجم
بعد از زمان استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی تختهکار گذاشته و با وردنه پهن کنید.
قدم ششم
خمیر پهن شده را درون قالب تارت بگذارید. دور تا دور قالب را با خمیر بپوشانید. با یک چنگال کف قالب را سوراخ کنید تا هوا از زیر خمیر رد شود و خمیر به کف قالب بچسبد.
قدم هشتم
خمیر را برای 20 دقیقه درون یخچال بگذارید.
مواد لازم | مقدار |
پیاز | یک عدد |
قارچ | 300 گرم |
خامه | سه قاشق غذاخوری |
تخممرغ | سه عدد |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
قدم اول
پیاز را نگینی خرد کنید. قارچ را برش خلالی داده و کنار بگذارید
قدم دوم
داخل تابه روغن ریخته و پیاز را ابتدا تفت دهید زمانی که پیاز طلایی شد قارچ را اضافه کنید قارچ را در دمای پایین 10 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تمام شود.
قدم سوم
خامهی زده شده را با تخممرغ قاطی کرده و همبزنید.
قدم اول
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. روی خمیر را یک کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را با حبوبات پر کنید به طوریکه تمام سطح قالب با حبوبات پر شود
قدم دوم
قالب را برای 15 دقیقه و در دمای 175 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید
قدم سوم
بعد از 15 دقیقه حبوبات را از روی قالب برداشته و مجدداً 10 تا 15 دقیقهی دیگر در فر بگذارید تا خمیر طلایی شود.
قدم چهارم
خمیر پخته شده را از داخل فر بیرون آورده و مایهی کیش را روی تارت بچینید ابتدا قارچ را روی خمیر گذاشته و بعد روی قارچ را با پنیر پوشانده و در آخر میکس خامه و تخممرغ را روی مواد بریزید
قدم پنجم
خمیر را برای 30 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از 30 دقیقه کیش قارچ و خامهی شما آماده است.