close modal

کشک بادمجان یک غذای ایرانی اصیل بوده که به‌عنوان پیش‌ غذا معرفی شده است و در گروه گیاه‌خواری دسته‌بندی می‌شود. برای آشپزی این غذا، آشپز نباید مهارت خاصی داشته باشد و به‌راحتی می‌تواند این غذا را با دستورالعمل گفته شده پخت نماید. زمان آماده‌سازی برای این غذا 2 ساعت و زمان پخت غذا 30 دقیقه خواهد بود. از آن‌جا که این غذا یک غذای ایرانی است و با زیست‌بوم ایران پخته شده‌است این غذا را در هر کجا می‌توان پخت. یک اجاق‌گاز، تابه، قابلمه، گوشت‌کوب( در صورت تمایل) و یک قاشق چوبی تنها تجهیزات لازم برای آشپزی است. کشک بادمجان برای مهمانی‌های نیمه‌رسمی، جشن‌های خانوادگی و به عنوان یک وعده‌ی غذایی خانواده مناسب است. روش پخت این غذا به‌شرح زیر است.

مواد لازم

مواد لازم


مواد غذایی
میزان
بادمجان2 کیلو
پیاز2 عدد
سیر
6 حبه
مغز گردو خرد شده5 عدد
روغن
یک لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم


آماده‌سازی

ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید. میانه‌ی بادمجان را با یک کارد برش طولی بزنید.(بادمجان نباید نصف شود).بادمجان‌ها را نمک زده و درون یک آبکش در فضای باز به مدت یک ساعت بگذارید.با این کار تلخی بادمجان گرفته می‌شود. بعد از یک ساعت بادمجان‌ها را بشویید.

پخت

قدم اول: تابه را روغن ریخته و بعد از کمی داغ شدن بادمجان‌ها را سرخ نمایید. بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها را درون یک آبکش بگذارید تا روغنی که به خود جذب کرده است از آن خارج شود .

قدم دوم : پیاز را خلالی نموده، در تابه تفت داده تا هنگامی که پیاز طلایی شود. حبه سیرها را روی پیاز سرخ شده رنده نموده و کمی بعد از تفت داده شدن، پیاز و سیر سرخ شده را درون یک بشقاب کنار بگذارید.

قدم سوم: بادمجان‌ها را درون یک قابلمه ریخته و با یک هم‌زن و یا گوشت‌کوب برقی بادمجان‌ها را له نمایید.

قدم چهارم: قابلمه بادمجان را روی گاز گذاشته و اجازه داده به مدت نیم ساعت بادمجان پخته شود.

قدم پنجم: ده دقیقه بعد از پخته‌شدن بادمجان، کشک را به بادمجان اضافه نموده تا به همراه بادمجان پخته شود.

قدم ششم: بعد از پخته شدن کشک و بادمجان مغز گردوی خرد شده، پیاز داغ و سیر داغ را اضافه نمایید و با یک قاشق مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.

.