close modal

این غذا که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یک پیش غذا میل می شود، یک ساعت زمان آماده سازی مواد اولیه وقت می برد و برای پخت نهایی یک زمان 30 دقیقه ای لازم است. این غذا با کمترین امکانات یک آشپزخانه امکان پخت دارد. آشپزی کراکت سیب زمینی نیز در سطح آسان قرار گرفته است و همه می توانند این غذا را پخت نمایند.

طرز تهیه کراکت سیب زمینی

طرز تهیه کراکت سیب زمینی شامل دو بخش می‌شود، لایه سیب زمینی بیرونی و مواد داخل کراکت که باید به صورت جداگانه آماده شوند و در مرحله آخر در کنار یکدیگر سرخ شوند. لایه بیرونی کراکت سیب زمینی بسیار شبیه کوکو سیب زمینی است اما قطعا ساختار و طرز تهیه متفاوتی دارد. اگر به سیب زمینی و انواع سوخاری‌ها علاقه دارید حتما از خوردن این غذا لذت می‌برید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لایه بیرونی کراکت سیب زمینی
مواد لازم
میزان
سیب زمینی
500 گرم
تخم مرغ
2 عدد
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه
به میزان لازم

مراحل تهیه لایه بیرونی کراکت سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و در آب بپزید.

سیب زمینی‌های پخته شده را پوست بکنید و با دنده ریز رنده کنید. از هر روش دیگری که یک سیب زمینی نرم و یک دست شده به شما بدهد هم برای خرد کردن سیب زمینی‌ها می‌توانید استفاده کنید.

تخم مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه کافی به مواد اولیه اضافه کنید. اگر دوست دارید این فینگر فود کمی طعم تند به خود بگیرد، می‌توانید 4/1 قاشق غذاخوری پاپریکا به مواد اولیه اضافه کنید.

مواد را به خوبی ترکیب کنید که کاملا یک دست شده و انسجام کافی پیدا کنند.

مواد پوشش خارجی کراکت سیب زمینی را کنار بگذارید تا زمان آماده شدن مواد داخل غذا به خوبی ترکیب شوند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لایه داخلی کراکت سیب زمینی
مواد لازم
میزان
گوشت چرخ کرده
100 گرم
سوسیس
2 عدد
فلفل دلمه
1 عدد کوچک
قارچ
نصف پیمانه
پنیر پیتزا
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویه
به میزان لازم
پیاز
1 عدد کوچک
پودر سوخاری
1 پیمانه
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
تخم مرغ
1 عدد

مراحل تهیه لایه داخلی کراکت سیب زمینی

پیازها را ریز خرد کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود.

فلفل دلمه‌ای‌ها را به مواد اضافه کنید تا با پیاز به خوبی سرخ شده شود.

سوسیس‌ها را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن تغییر کند.

گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و ترکیب کنید تا خوب باز شده و با باقی مواد ترکیب شود.

قارچ را به مواد اولیه اضافه کنید، شعله گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ به خوبی گرفته شود.

رب را به مواد اولیه اضافه کنید و با نمک، فلفل و ادویه غذا را طعم‌دار کنید.

مواد اولیه را خوب ترکیب کنید تا آب آن گرفته شود و روغن‌ اضافه‌ای روی مواد باقی نماند.

ترکیب لایه داخلی کراکت سیب زمینی آماده است، اجازه دهید خنک شده و به دمای محیط برسد.

وقت پیچیدن کراکت شده است، یک توپ کوچک از سیب زمینی را بردارید و کف دست خود پهن کنید.

یک قاشق از مواد داخل کراکت را بردارید و وسط کراکت قرار دهید.

مقدار کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید.

سیب زمینی‌ها را به شکل یه لوله باریک یا هر شکلی که دوست دارید، بپیچید و محکم کنید.

کراکت سیب زمینی را داخل یک تخم مرغ زده شده بزنید و بعد از گرفتن تخم مرغ اضافه داخل پودر سوخاری بزنید.

کراکت‌ها را تک تک سرخ کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.

کراکت سیب زمینی شما آماده شده، اجازه دهید کمی خنک شود.

.