گوشت و بادمجان یک خورشت ایرانی است که معمولاً با برنج سرو میشود و اگر قرار است بهعنوان کاناپ نیز در مجالس سرو شود باید مانند گوشت و بادمجان این غذا پخته شود اما به شکل و فرم کوچک آشپزی این غذا نسبتاًَ ساده است اما مدت زمان زیادی باید صرف پختن و آمادهسازی این غذا شود. آمادهسازی این غذا دو تا سه ساعت زمان نیاز دارد و پخت آن یک تا دو ساعت باید زمان صرف آن شود. برای پخت کاناپ گوشت و بادمجان نیاز است یک تابه، قابلمه و یک تختهکاردر خانه و آشپزخانه موجود باشد. این مدل کاناپ برای مهمانیهای بسیار رسمی و ممتاز مناسب سرو شدن است. همچنین این غذا را میتوان به عنوان یک غذای اصلی نیز در اندازهی بزرگتر در جمع خانوادگی میل نمود.
مواد لازم | مقدار |
بادمجان | 5 عدد |
گوشت | 300 گرم |
نان تست | به مقدار لازم |
سبزی | 100 گرم |
قدم اول
بادمجان را پوست گرفته، نمک زده و برای یک ساعت در آفتاب بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
قدم دوم
بادمجان را برش حلقهای زده و سرخ کنید. زمانی که سرخ کردن تمام شد گوجه را روی بادمجان خرد کرده و اجازه دهید تا بادمجان با آب گوجه پخته شود.
قدم سوم
گوشت را نیز برشهایی به اندازه دو بند انگشت بزنید.
قدم چهارم
گوشت را نیز تفت دهید. سپس درون یک قابلمه بپزید.
قدم پنجم
زمانی که گوشت پخته شد. گوشت را نیز درون بادمجان بیندازید تا کمی با آب گوجه و بادمجان پخته شود.
قدم ششم
نان تست را برش داده و کنار بگذارید.
قدم هفتم
بادمجان را به شکل نان تست برش داده و روی نان قرار دهید.
قدم هشتم
گوشت را روی بادمجان گذاشته و کاناپ گوشت و بادمجان را با یک خلال مواد را به یکدیگر فیکس نمایید.