کوکو سبزی یک غذای اصیل ایرانی است که از زمان قاجار در ایران رواج داشته است. نجف دریابندری در کتاب آشپزی مستطاب کوکو را یک نوع املت میداند . کوکو با آنکه بهعنوان یک غذای اصلی در سفرههای ایرانی قرار گرفته است اما یک پیشغذا بهشمار میآید. برای پخت این پیشغذا نیاز به مهارت زیادی در آشپزی نیست و میتوان به آسانی این غذا را تهیه نمود. برای پخت کوکو سبزی غذاساز، تابه و فر نیاز است در صورتی که فر در خانه موجود نیست میتوان کاناپ کوکو سبزی را در یک تابه نیز تهیه نمود. این کاناپ برای جشن تولد و مراسم فانتزی بسیار مناسب است و میتوان در مراسمهای رسمی نیز بهعنوان پیش غذا آن را سرو نمود.
مواد لازم | مقدار |
سبزی | 200 گرم |
تخممرغ | 3 عدد |
روغن | دو قاشق غذاخوری |
مغز گردو | یک فنجان |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
نان تست | به میزان لازم |
قدم اول
ابتدا سبزی کوکو را شسته و سپس سبزی را ساطوری نمایید. هر چه سبزی خردتر شود شکل کوکو روی کاناپ بهتر خواهد بود. تکههای درشت سبزی روی کاناپ، ظاهر خوبی به غذا نمیدهد
قدم دوم
تخممرغ را در یک کاسه شکسته و سبزی خرد شده را با تخممرغ میکس نمایید آرد را به مقدار کم به مایهی کوکو اضافه نمایید. زرشک و مغز گردو را نیز اضافه کنید و میکس نمایید.
قدم سوم
تابه را روغن ریخته و داغ نمایید. مایهی کوکو را درون تابه ریخته و سرخ نمایید برای اینکه بتوان از کوکو روی کاناپ استفاده کرد، باید در هنگام پخت به فرم مساوی کوکو را تهیه کرد. به همین دلیل از قالبهای کوچک در زمان پخت کوکو استفاده میشود. زمانی که روغن داغ شد قالب را درون تابه گذاشته و مایهی کوکو را داخل قالب بریزید. بهتر آن است که از تابههای دورو استفاده شود.
قدم چهارم
بعد از سرخ شدن مواد را بوسیلهی کاتر برش زده و روی نان تست قرار دهید.
کاناپ کوکو سبزی آماده است.