close modal

به‌طور کل ژامبون از آن دست غذاهایی است که نباید پخت و پزی روی آن صورت گیرد. این خوراکی به‌صورت سرد سرو می‌شود. سرو سرو شدن ژامبون سبب می‌شود آشپزی این غذا بسیار بسیار ساده آسان باشد. کاناپ نیز یک غذای چیدمانی است یعنی مواد روی یک تکه نان تست چیده می‌شود و نیازی به تجهیزات خاص مثل فر و یا گاز در آشپزی این غذا نیست کافی است شما تکه‌های ژامبون را روی نان کاتر شده‌ بگذارید. کاناپ ژامبون را می‌توان به عنوان یک اردور در تمامی مهمانی‌ها سرو کرد اگر زمان مهمانی شما تا هنگام شام طولانی است می‌توان در طول مراسم کاناپ را با نوشیدنی سرو نمود. هم‌چنین کاناپ ژامبون برای افرادی که خارج از خانه کار می‌کنند و زمان کافی برای غذا خوردن ندارند نیز مناسب است.

آماده‌سازی و پخت کاناپ ژامبون


مواد لازم
مواد لازم
ژامبون
300 گرم
نان تست
به مقدار لازم
گوجه مینیاتوری
به تعداد نان تست
زیتون
به مقدار لازم

قدم اول

نان تست را برش بزنید. اندازه‌ی نان باید به اندازه‌ای برش زده شود که کاناپ در یک یا دو نیش خورده شود.

قدم دوم

. ژامبون را به‌اندازه‌ی نان تستی که قرار است برای کاناپ استفاده شود، برش بزنید.

قدم سوم

یک گوجه‌ مینیاتوری روی ژامبون قرار داده و با یک خلال مواد را به یکدیگر فیکس نمایید.

قدم چهارم

می‌توان کنار گوجه مینیاتوری یک در میان یک زیتون نیز روی کاناپ به‌کار گرفت.

.