close modal

کاناپ یک نوع از غذای فرانسوی به نام HORS DEOVER است که در اروپا قبل از غذا و یا به عنوان دسر سرو می شود. تنوع زیاد کاناپ ها و کوچک بودن آنها باعث شده است در مهمانی های رسمی به عنوان یک چاشنی در کنار دیگر خوراکی ها سرو شود آماده سازی این غذا بسیار آسان است و زمان کمی از آشپز می گیرد. دلیل دیگر محبوبیت کاناپ ها در جهان بخصوص اروپا امکان تهیه این غذا در مینی آشپزخانه های اروپایی است که با امکانات بسیار کم این مینی آشپزخانه ها قابل تهیه است. یک آشپز تازه کار که روز اول آشپزی اش را نیز تجربه می کند می تواند این غذا را تهیه نماید.

طرز تهیه کاناپ ناگت

برای اینکه یک کاناپ ناگت حرفه‌ای داشته باشید خوب است مواد اولیه را با هم ترکیب کنید و برای مدت کوتاهی داخل یخچال بگذارید که خوب با هم ترکیب شوند یا به اصطلاح جا بی‌افتند تا یک طعم دلچسب پیدا کنند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کاناپ ناگت


مواد لازم 
میزان
سینه مرغ
200 گرم
سس خردل و مایونز
به میزان لازم
قارچ
100 گرم
پیاز
یک عدد کوچک
خیار شور
5 عدد
کرفس
یک ساقه 
سیب زمینی
2 عدد متوسط
سیر
1 حبه 
جعفری خرد شده
به میزان لازم
گردو
به میزان لازم
نان تست
سه تکه
روغن زیتون
یک قاشق چای خوری
آب مرغ
یک قاشق چای خوری

اگر قرار است این فینگر فود را برای بچه‌ها سرو کنید، می‌توانید از سیر و روغن زیتون که بچه‌ها کمتر به آن علاقه دارند استفاده نکنید.

برخی به جای سس خردل برای طعم دار کردن این غذا از سویا سس استفاده می‌کنند، همچنین سیب زمینی و قارچ به‌کار رفته در مواد اولیه کاملا دلخواه هستند و اگر به آن‌ها علاقه ندارید می‌توانید آن را از ترکیب مواد اولیه خود حذف کنید یا مقدار آن را کمتر کنید.

آشپزی یک هنر است پس لازم نیست به این دستور پخت وفادار بمانید می‌توانید مواد اولیه را تغییر بدهید تا یک فینگر فود اختصاصی خودتان تهیه کنید. برند‌های تهیه غذا که روزانه هزاران سفارش فینگر فود یا سفارش آنلاین فینگرفود دریافت می‌کنند، بیشتر به دلیل دستور غذایی‌های منحصر به فرد و مبتکرانه‌ای که ارائه می‌کنند به شهرت رسیده‌اند.

مراحل تهیه کاناپ ناگت

مرحله 1

برای تهیه کاناپ ناگت کافی است مرغ را به همراه کرفس، عصاره مرغ و برگ بو بپزید تا عطر دلپذیری پیدا کند. فراموش نکنید برای طعم دار شدن کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید.

مرحله 2

خیارشور، قارچ، کرفس، پیاز و سیر را به اندازه دلخواه خود خورد کنید و به مرغ‌های پخته و ریز شده اضافه کنید.

مرحله 3

پوست گردو‌ها بگیرید و سپس خورد کنید، اگر پوست به راحتی جدا نشد می‌توانید آن را چند ساعت خیس کنید تا راحت‌تر پوست گرفته شود.

مرحله 4

گردو، سیب زمینی پخته خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و بعد آب لیمو، سس مایونز، سس خردل و سبزی خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله 5

ترکیب را خوب به هم بزنید و به مقدار لازم به آن نمک و فلفل اضافه کنید. ترکیب را بعد از اینکه در یخچال جا افتاد در بین نان تست‌های برش خورد که گوشه‌های اضافه آن جدا شده قرار دهید و با کنجد، سبزی تازه و هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید.

.