close modal

کاناپ مرغ معمولاً در مهمانی‌های غیر رسمی بیشتر سرو می‌شود. این نوع از کاناپ در مهمانی‌های فانتزی جشن تولدها و مهمانی‌های خودمانی سرو می‌شود و از آن‌جا که می‌توان این غذا را سرد نیز میل کرد یکی از غذاهایی است که برای پیک‌نیک‌ها و گردش‌های بیرون از خانه انتخاب می‌شود.کاناپ مرغ همان‌طور که توضیح داده شد یک فینگرفود است و به‌عنوان پیش‌غذا میل می‌شود. لقمه‌های کوچک که در مهمانی روی دست چرخانده می‌شود و میهمانان تا زمان اصلی شام از آن میل می‌کنند ویژگی کاناپ است. آشپزی کاناپ مرغ بسیار ساده است زیرا پختن مرغ بسیار آسان است. شما تنها با یک قابلمه و یک تخته‌کار می‌توانید کاناپ مرغ را تهیه نمایید. مدت زمان‌ آماده‌سازی کاناپ مرغ سی دقیقه و زمان تهیه‌ی نهایی این غذا بین 10 تا 20 دقیقه است.


آماده‌سازی و پخت کاناپ مرغ


مواد لازم
مقدار
فیله‌مرغ
300 گرم
نمک 
یک قاشق غذاخوری
فلفل
یک قاشق چای‌خوری
نان تست
به میزان لازم
رب گوجه
یک قاشق غذاخوری

قدم اول

فیله‌ مرغ را به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

قدم دوم

برش‌های فیله مرغ را درون تابه‌ای که از قبل داغ شده است تفت دهید.

قدم سوم

کمی رب به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید در رب گوجه مرغ کمی پخته شود

قدم چهارم

مرغ تفت داده شده را در دمای اتاق خنک نمایید.

قدم پنجم

نان تست را برش داده و برش‌های مرغ را روی آن بگذارید.

قدم ششم

کاناپ مرغ برای سرو شدن آماده است.

.