close modal

چیکن بال غذایی است چینی که در رستورانهای کانادا سرو میشود. پخت این غذا بسیار آسان است و نیاز به مهارت زیادی ندارد مدت زمانی که آشپز برای پخت این غذا صرف مینماید، بین 40 تا 50 دقیقه است. در این نوع آشپزی شما کافی است یک چرخ گوشت یک تابه داشته باشید تا بتوانید یک چیکن بال خوشمزه بپزید.

طرز تهیه چیکن بال

اگر در دستور پخت این غذا از پنیر پیتزا استفاده کنید، چیکن بال پنیری خواهید داشت. در کلاسیک‌ترین شیوه‌های پخت چیکن بال از پنیر خبری نیست اما توپک‌های ترد و پنیری بسیار خوش طعم هستند و به همین دلیل بسیاری به دستور تهیه این غذا پنیر هم اضافه می‌کنند. عده‌ای این غذا را با نام چیکن میت بال می‌شناسند که ترکیب آن‌ با سایر میت بال‌ها به دلیل وجود گوشت مرغ کمی متفاوت است. برای اینکه کوفته‌های شما به اندازه کافی پخته شوند لازم است آن‌ها را به اندازه‌های مناسب تقسیم کنید و کوفته‌های کوچک درست کنید.

به ترکیب مواد اولیه این غذا می‌توانید ادویه مخصوص مرغ را هم اضافه کنید که طعم بهتری به غذا می‌دهد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه چیکن بال
مواد لارممیزان
فیله مرغ
500 گرم
تخم مرغ
2 عدد
پودر سوخاری
1 لیوان
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پودر پاپریکا 
4/1 قاشق چای خوری
پودر زیره
یک قاشق چای خوری
نان تست
چهار عدد
یکینگ پودر
یک قاشق چای خوری
سیر رنده شده
2 حبه

مراحل تهیه

مرغ را خوب پاک کرده و بعد از شست‌وشو چرخ کنید.

مرغ چرخ کرده را با نمک و فلفل، پودر پاپریکا، پودر زیره، بیکینگ پودر و سیر رنده شده مزه‌دار کنید. ترکیب را انقدر به هم بزنید که صاف و یکدست شود.

مخلوط مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

نان تست‌ها را داخل غذا ساز خورد کنید تا به شکل پودر در بیاید و به ترکیب مرغ اضافه کنید.

مواد را به شکل توپ‌های یک اندازه در بیاورید و بگذارید چند دقیقه به دمای محیط برسند.

توپ ها را داخل تخم مرغ‌هایی که خوب زده شده بزنید و اجازه دهید تخم مرغ‌های اضافه آن بریزند.

توپ‌ها را داخل پودر سوخاری بغلتانیم تا همه جای آن به پودر سوخاری آغشته شود.

توپ‌ها را داخل روغنی که به اندازه کافی حرارت دیده باشد سرخ کنید.

چیکن بال شما آماده است، آن را روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه غذا گرفته شود.

برای اینکه تمام چیکن بال‌ها یک اندازه باشند لازم است از یک قاشق یا پیمانه اندازه گیری ثابت برای برداشتن آن‌ها استفاده کنید.

پس از پخت، غذا را در ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید. اگر چیکن بال‌ها را در ظرف تخت بریزید دسترسی به آن آسان‌تر خواهد بود.

.