close modal

پیراشکی گوشت و سبزیجات را هم با گوشت چرخ کرده و هم گوشت گوساله و گوسفند تکه‌ای درست می‌کنند. همین‌طور این فینگر فود را هم می‌توان در روغن سرخ کرد و هم در فر پخت و هر دو روش هم بسیار خوش طعم و زیبا می‌شود.

انواع خمیرهای آماده پیراشکی در بازار وجود دارند که پخت این غذا را سریع و آسان کرده و عده‌ای هم دوست دارند خمیر پیراشکی را خودشان تهیه کنند، چون باور دارند غذا اینطوری سالم‌تر خواهد بود.

کودکان و دانش آموزان به این پیش غذا علاقه زیادی دارند و شما برای مراسم مدرسه، تولد و مهمانی‌های نوجوانان می‌توانید این پیش غذا را سرو کنید.

آماده سازی و پخت پیراشکی گوشت و سبزیجات

پخت مواد داخل پیراشکی گوشت و سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.


مواد لازم
میزان
گوشت استیکی
300 گرم
پنیر پیتزا
100 گرم
پیاز نگینی خرد شده1 عدد متوسط
قارچ نگینی خرد شده200 گرم
گوجه گیلاسی
100 گرم
روغن
به میزان لازم
آببه میزان لازم
سس کچاپ
به میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
آویشن
به مقدار لازم
فلفل دلمه
100 گرم


پخت خمیر پیراشکی گوشت و سبزیجات برای 4 نفر به این مواد نیاز دارد.


مواد لازم
میزان
آرد سفید
4 لیوان
شیر
2 لیوان
تخم مرغ
2 عدد بزرگ
نمک
1 قاشق غذا خوری
شکر
1 قاشق غذا خوری
خمیر مایه
1 قاشق غذا خوری
آماده سازی خمیر پیراشکی

قدم اول

قبل از هر کاری لازم است خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرم بریزیم و اجازه دهید تخمیر شود. این زمان برای خمیر مایه‌های مختلف متفاوت است.

قدم دوم

آرد سفید را داخل یک ظرف بزرگ الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید.

قدم سوم

تخم مرغ‌ها را تک تک بشکنید و به مایع شیر اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

قدم چهارم

آرد سفید و نمک را کم کم به تخم مرغ‌ها و شیر اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا خمیری شکل شوند. مواد را ورز دهید تا یک دست شود و 1 ساعت به آن استراحت بدهید.

قدم پنجم

خمیر باید خوب پف کرده باشد یک بار دیگر آن را ورز بدهید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر استراحت کند. خمیر پیراشکی شما آماده است و می‌توانید آن را ورز دهید تا یک خمیر نازک شود و به اندازه‌های مساوی گرد برش دهید. از یک نعلبکی برای این کار می‌توانید استفاده کنید.

پختن مواد داخل پیراشکی گوشت و سبزیجات

قدم اول

گوشت‌ها را به شکل نوارهای باریک برش دهید و با کمی آب، نمک و فلفل بپزید تا مزه دار شوند.

قدم دوم

پیازهای نگینی خرد شده را داخل روغن سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد به آن فلفل دلمه‌ها را اضافه کنید. قارچ‌ها را به مواد اضافه کنید و حرارت گاز را بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها گرفته شود، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید تا مزه‌دار شود.

قدم سوم

گوشت‌هایی که پخته شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با سایر مواد کمی سرخ شوند. برای مزه دار شدن مواد به مقدار لازم سس کچاپ به آن اضافه کنید. مواد داخل پیراشکی شما آماده است.

قدم چهارم

به مقدار کافی از مواد برداشته و میان خمیر بگذارید، کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید و پیراشکی‌ها را به شکل دلخواه خودتان بپیچید.

قدم پنجم

پیراشکی‌ها را داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پیراشکی گوشت و سبزیجات شما آماده است.

.