سوخاری ها در گروه پیش غذاها طبقه بندی می شود. تنوع زیاد سوخاری ها و مزه متفاوت آن باعث شده است این غذا در بین مردم محبوبیت زیادی داشته باشد. یکی از انواع سوخاری ها، پیاز سوخاری است که در زمان کمی آماده سرو می شود. آشپزی پیاز سوخاری بسیار ساده است و میتوان با یک تابه و تخته کار پخته شود. این غذا برای مراسم تولد، مهمانی های فانتزی و جشن های دانشجویی بسیار مفید است.
برای تهیه این میان وعده خوش طعم معمولا از پیاز حلقهای استفاده میشود. اگرچه انواع مختلفی از پیاز در بازار است اما پیازهای سفید که طعم شیرینتری دارند معمولا برای تهیه این غذا گزینه بهتری هستند. مدت زمان مورد نیاز برای طبخ این غذا معمولا بیشتر از 30 دقیقه نخواهد بود. هر چه پیازهایی که انتخاب میکنید درشتتر باشند حقههای بزرگتری خواهید داشت. اگر قصد دارید از پیاز سوخاری به عنوان فینگر فود استفاده کنید بهتر از پیازهای متوسط که تقریبا هم اندازه هستند استفاده کنید. میتوانید سر و ته پیاز را بزنید و از بخش میانی آن برای تهیه این غذا استفاده کنید.
مواد لازم | میزان |
پیاز متوسط | 3 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | نصف پیمانه |
آرد سفید | 4/1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
آب | 350 میلیلیتر |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مرحله اول
پیازها را به اندازه دلخواه برش دهید و بعد از آن به مدت 10 دقیقه در آب سرد قرار دهید.
مرحله دوم
پیازها را از آب سرد خارج کنید و اجازه دهید خوب خشک شوند.
مرحله سوم
آرد، تخم مرغ، بیکینگ پودر، نمک و آب را مخلوط کنید و انقدر با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا یک مایع یکدست به دست آید.
مرحله چهارم
پیازها را داخل مایع بزند و سپس در پودر سوخاری بغلتانید تا خوب به خورد هم بروند.
مرحله پنجم
روغن را گرم کنید و سپس حلقههای پیاز را داخل روغنی که به اندازه کافی گرم شده سرخ کنید.
مرحله ششم
روغن اضافه پیازها را با دستمال مخصوص بگیرد و غذا را تزئین کنید.
پیاز سوخاری شما با کیفیت رستورانی آماده است.