close modal

پودینگ دسر یک دسر انگلیسی است که برای تهیه‌ی این دسر آشپز نیاز به تجربه‌ی خاصی ندارد و هر شخص می‌تواند برای خود و دیگران یک پودینگ درست کند. مدت آماده‌سازی مواد برای تهیه‌ی پودینگ 10 دقیقه بوده و زمان تهیه نهایی تا سرو روی میز حداکثر 3 ساعت زمان می‌برد که دو ساعت از این زمان بعد از اتمام کار برای فرم‌دهی پودینگ در یخچال خواهد گذشت. برای تهیه‌ی پودینگ آشپز نیاز به تجهیزات زیادی نداشته و تنها با یک اجاق گاز، شیرجوش،هم‌زن و قابلمه همه چیز در مسیر درست شکل خواهد گرفت.این دسر برای مهمانی‌های فانتزی مناسب است کودکان از مشتریان پروپا قرص این دسر هستند.

دستور العمل پودینگ


مواد لازم
میزان 
توضیحات
شیر 
2 لیوان 
پر چرب باشد
شکر
نصف پیمانه

پودر کاکائو
3/1 پیمانه
وانیل 
یک قاشق چای‌خوری

آرد سفید
یک پیمانه
خامه
یک بسته

شکلات تلخ 
پنجاه گرم

آماد‌ه‌سازی

در مرحله‌ی آماده‌سازی پودینگ مواد را با هم ترکیب می‌نماییم. خامه و شکلات را نیز برای مرحله پخت آماده می‌کنیم.

قدم اول

ابتدا شکلات را روی تخته‌کار خرد می‌کنیم. باید خردشدن تا آن‌جا ادامه یابد که شکلات پودر شود. خامه را نیز با هم‌زن آن‌قدر زده تا خامه، مانند کرم شود. نباید روی خامه حباب تشکیل شود.

قدم دوم

در یک قابلمه آرد سفید، شکر و پودر کاکائو را مخلوط نموده و ترکیب کرم‌رنگی به‌دست می‌آوریم

قدم سوم

شیر را در دو مرحله به مواد اضافه می‌نماییم. ابتدا یک لیوان را اضافه می‌نماییم مواد را هم زده و مجدداً لیوان دوم شیر را اضافه می‌نماییم بعد از مخلوط شدن مواد و به‌دست آمدن یک ترکیب یک دست، قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم.

پختن

قدم اول

مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و دوباره مواد را در حین حرارت دیدن هم می‌زنیم. در این زمان آرام آرام پودینگ غلظت کافی پیدا می‌نماید. در تمام مدت باید کنار قابلمه بود تا مبادا مواد ته نگیرد. برای تست غلظت پودینگ، هم‌زن را در پودینگ گذاشته و هم‌زن را بالا بیاورید، پودینگ باید روی هم‌زن یک لایه تشکیل دهد و مواد قطره قطره از آن جدا شود.

قدم دوم

خامه‌ی زده شده و پودر شکلات را اضافه نموده و کمی صبر می‌کنیم تا غلظت کمی افزایش پیدا کند.

قدم سوم

گاز را خاموش نموده و بعد از خاموش کردن، وانیل را به مواد اضافه نموده و مجدداً مواد را هم می‌زنیم.

قدم چهارم

مواد را در قالبی که از قبل آماده کرده‌ایم، می‌ریزیم و در دمای اتاق خنک می‌نماییم. هنگامی که احساس شد حرارت پودینگ کم شده است، قالب‌ها را در یخچال می‌گذاریم.

.