close modal

مینی پیتزا مخصوص یک نوع از پیتزا است که هر شخص می‌تواند به‌سلیقه‌ی خود این پیتزا را تهیه نماید. می‌‌توان در پخت این پیتزا از ژامبون استفاده نمود می‌توان از سوسیس و ژامبون استفاده نمود و می‌توان از سبزیجات نیز در ترکیب این پیتزا استفاده کرد. به‌همین‌ دلیل مدت زمان پخت پیتزا بسته به مواد داخل آن متفاوت است. اما به‌طور میانگین زمان آماده‌سازی پیتزای مخصوص 20 دقیقه و زمان پخت آن نیز 30 دقیقه است. مینی ‌پیتزا برای مهمانی‌های فانتزی، مناسب سرو شدن است. برای پخت این غذا نیازمند فر، تخته‌کار و تابه برای تفت دادن مواد هستیم. در این دستورالعمل ما با نحوه‌ی تهیه‌ی پیتزای مخصوص ایتالیایی آشنا می‌شویم.

دستور پخت مینی پیتزا مخصوص

مواد اولیه برای تهیه مینی پیتزا مخصوص


مواد لازممقدار
ژامبون
300 گرم
سوسیس200 گرم
قارچ30 گرم
ذرت
نصف پیمانه
پنیر پیتزا
100 گرم
خمیر پیتزا
دو عدد
فلفل دلمه‌ای کوچکیک عدد
پودر سیریک قاشق چای‌خوری


آماده‌سازی

قدم اول

ژامبون را حلقه‌ای برش داده و هر برش را مجدداً به هشت قسمت تقسیم نمایید

قدم دوم

سوسیس را مانند ژامبون حلقه‌ای برش دهید

قدم سوم

قارچ وفلفل دلمه‌ای را ابتدا شسته و بعد حلقه‌ای خرد نمایید. فلفل‌ دلمه‌ای ریز برش زده شود

قدم چهارم

قالب پیتزا را روغن زده و خمیر پیتزا را روی قالب بگذارید. یک لایه سس کچاپ روی خمیر مالیده و پنیر پیتزای رنده شده را روی لایه‌ی سس کچاپ بریزید. ژامبون و سوسیس را روی پنیر گذاشته و قارچ‌ها را روی ژامبون و سوسیس قراردهید.

قدم پنجم

یک لایه‌ی دیگر پنیر روی مواد ریخته و روی پنیر را با فلفل‌ دلمه‌ای و ذرت و زیتون تزئین نمایید.

قدم ششم

پیتزا را داخل فر که از قبل با دمای 180‌درجه گرم شده است بگذارید. اجازه دهید پیتزا 20 دقیقه داخل فر بماند

قدم هفتم

بعد از بیست دقیقه پیتزای ما برای سرو شدن روی میز آماده است.

روش پخت مینی ‌پیتزا بدون فر (موادی که در این مینی‌ پیتزا استفاده می‌نماییم همان مواد قبل است.)

قدم اول

ژامبون و سوسیس را حلقه‌ای خرد کنید

قدم دوم

قارچ و فلفل‌دلمه‌ای و زیتون را حلقه‌ای خرد نمایید. با این تفاوت که فلفل‌ دلمه‌ای و زیتون باید به تکه‌های ریزتری خرد شوند.

قدم سوم

تابه را داغ کرده و روغن بریزید. کمی که روغن داغ شد سوسیس را برای تفت دادن داخل روغن ریخته و صبر کنید تا سوسیس کاملاً پخته شود به‌دلیل استفاده از تابه در پخت مینی ‌پیتزا مخصوص بهتر است مواد کاملاً از قبل پخته شود.

قدم چهارم

سوسیس که خوب پخته شد، سوسیس را داخل ظرف دیگری بریزید و قارچ را در تابه بریزید. حرارت را کمی بیشتر نموده و اجازه دهید تا قارچ پخته شود. بهتر است قارچ به‌اندازه‌ای پخته شود که تمام آب میان قارچ تمام شود. قارچ که پخته شد فلفل دلمه‌ای را نیز اضافه کرده و یک دقیقه زمان دهید تا فلفل دلمه‌ای نیم‌پز شود

قدم پنجم

بهتر است در زمانی که از فر برای پخت پیتزا استفاده نمیشود، خمیر پیتزای آماده استفاده کنید. خمیر را داخل تابه گذاشته و با کمی روغن تفت بدهید تا خمیر نرم شود. مدت زمان تفت دادن خمیر یک دقیقه مناسب است.

قدم ششم

خمیر را با یک لایه از سس کچاپ بپوشانید.

قدم هفتم

روی سس، پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

قدم هشتم

سوسیس و ژامبون را روی پنیر ریخته و قارچ را روی آن‌ها قرار دهید.

قدم نهم

بعد از فیلینگ (پر کردن) لایه‌ی میانی مینی‌پیتزا، یک لایه‌ی دیگر پنیر پیتزا اضافه نمایید.

قدم دهم

روی پنیر پیتزا را با مواد داخل پیتزا تزئین نمایید.

قدم یازدهم

در تابه را بسته و ده دقیقه مواد را داخل تابه بپزید.

قدم دوازدهم

مینی‌پیتزا برای سرو شدن روی میز آماده است.

.