close modal

مینی‌ برگر در گروه‌ ساندویچ‌ها قرار دارد که به‌‌عنوان غذای اصلی میل می‌شود. دربسیاری از مهمانی‌ها و مراسم فانتزی مینی‌ برگر ها به‌عنوان فینگر‌فود استفاده می‌شود. یک مینی‌ برگر ابعاد5 در 5 سانتی متر دارد. تفاوت مینی‌ برگر با مینی چیز‌ برگر در وجود پنیری است که در مرحله‌ی آخر به چیزبرگر اضافه می‌شود. زمان آماده‌سازی فینگرفود 60 دقیقه و زمان پخت آن 10 دقیقه است. برای پخت این غذا تجهیزات آشپزخانه‌ای مثل تابه‌، تخته‌کار و یک اجاق‌گاز نیاز است. می‌توان مینی‌ چیز برگر را به‌عنوان یک وعده‌غذایی در محل کار و یا در مسافرت‌ها میل نمود. در بسیاری از کشورها کارمندان در بیرون از خانه، مینی‌ چیز‌ برگر را به‌عنوان یک وعده‌ غذایی در وقت ناهار میل می‌نمایند.

آماده‌سازی و پخت مینی‌چیز برگر

در این دستور آشپزی، نحوه‌ی تهیه‌ی همبرگر خانگی آموزش داده می‌شود.

مواد اولیه


مواد اولیه
میزان
توضیحات
گوشت گاو
300 گرمبدون چربی بهتر است
پیاز
1 عدد
نمک
یک قاشق غذاخوری

فلفل
نصف قاشق چای‌خوری
بسته به ذائقه می‌توان بیشتر نیز مصرف نمود
آرد
یک قاشق غذاخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ
یک عدد


آماده‌سازی

قدم اول

گوشت را چرخ کنید

قدم دوم

پیاز را از شیار ریز رنده عبور دهید. پیاز رنده شده را در یک دستمال صافی ریخته و فشار دهید. آب پیاز از پیاز رنده‌شده خارج می‌شود.

قدم سوم

گوشت را درون یک ظرف و یا روی یک تخته‌کار گذاشته و پیاز را به‌آن اضافه نمایید. پودر سیر را نیز به مخلوط گوشت و پیاز اضافه نمایید. مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

قدم چهارم

تخم‌مرغ را شکسته و با مخلوط گوشت ترکیب نمایید. بعد از این‌که مواد با هم مخلوط شدند گوشت را روی تخته‌کار گذاشته به خوبی ورز دهید.

قدم پنجم

از روی مایه‌ی همبرگر به اندازه‌ی یک توپ تنیس مایه‌ی همبرگر بردارید. یک کاغذروغنی و یا یک پلاستیک برداشته و مایه‌ی همبرگر را روی آن قرار دهید. با کف دست و یا ورنه مواد را گرد پهن کنید. قطر مینی‌برگر 5 سانتی‌متر است مواد را به همین اندازه پهن نمایید.

قدم ششم

روی همبرگر را پوشانده و برای 40 دقیقه مواد را داخل یخچال بگذارید.

پخت

قدم اول

همبرگرها را درون تابه‌ای که از قبل روغنش داغ شده است گذاشته، اجازه دهید دو طرف، به یک اندازه سرخ شود.

قدم دوم

زمانی که قرار است همبرگر را از روی تابه بردارید یک لایه پنیر را روی همبرگر گذاشته و صبر کنید تا پنیر روی همبرگر آب شود.

قدم سوم

همبرگر را برای یک دقیقه کنار بگذارید تا روغنش کم شود.

قدم چهارم

گوجه را حلقه حلقه کرده، پیاز را نیز مانند گوجه حلقه کنید حلقه گوجه، حلقه‌ی پیاز را در زیر گذاشته و همبرگر و پنیر را روی آن‌ها قرار دهید.

.