پیتزاها اصولاً بهدلیل مراحل زیاد آمادهسازی اولیه جزء غذاهایی بهشمار میآیندکه باید زمان زیادی برای پخت آن صرف شود. برای همین بسیاری از افراد که زمان کافی برای پخت پیتزا ندارند پیتزا را از فروشگاههای اطراف خریداری مینمایند. اما اگر قرار است پیتزا در خانه طبخ شود زمان دو ساعت برای آمادهسازی مواد، و نیم ساعت برای پخت پیتزا باید صرف شود. آشپزی مینی پیتزا مرغ ، از جمله آشپزی هایی است که سطح آشپزی، کمی سخت است و آشپز باید زمان مناسب پخته شدن پیتزا را بداند. معمولاً با یک یا دو بار پخت پیتزا، افراد تجربهی کافی برای زمانبندی پخت پیتزا را فرامیگیرند. یکی از دلایلی که پیتزا در خانه تهیه نمیشود تجهیزات زیادی است که این غذا نیاز دارد. تابه، تختهکار، فر از جملهی این تجهیزات است و اگر قرار است خمیر پیتزا در خانه آماده شود کاسه، الک ، وردنه، قالب و .. مواردی است که برای پخت پیتزا احتیاج میشود. خوشبختانه امروزه مواد اولیهی پیتزا مثل خمیر پیتزا در همهجا یافت میشود.
آمادهسازی مینی پیتزا مرغ شامل خرد کردن مواد اولیه و تفت دادن مرغ است
قدم اول
مرغ را در تابه انداخته و همراه با پیاز و زردچوبه تفت بدهید.
قدم دوم
بعد از آنکه مرغ پخته شد، مرغ را از تابه بیرون آورده و مرغ را ریش ریش نمایید.
قدم سوم
بعد از تفت دادن مرغ، قارچ را با حرارت بسیار زیاد تفت دهید . برای سیاه نشدن قارچ چند قطره آبلیمو به قارچ اضافه نمایید.
قدم چهارم
زمانی که قارچ در حال پخته شدن است فلفلدلمهای را نیز به مواد اضافه کنید.
قدم پنجم
خمیرها را روی تختهکار گذاشته و با یک برس آشپزی، سطح پیتزا را به سس کچاپ آغشته نمایید.
قدم ششم
پنیر پیترا را روی لایه سس بریزید.
قدم هفتم
مواد آماده شده را (مرغ، قارچ و جعفری خرد شده) را لایه لایه روی پنیر پیتزا بچینید.
قدم نهم
مجدداً پنیر پیتزا را روی مواد بریزید.
قدم دهم
سیرلهشده و آویشن را روی پنیر پیتزا ریخته و پیتزا را داخل فری که از قبل گرم شده است بگذارید.
قدم یازدهم
بیست دقیقهی بعد پیتزا آمادهی سرو شدن است.
در کنار این مینی پیتزا، نوعی از سس که به سس سیر معروف است سرو میشود. دستور این سس به شرح زیر است
مواد لازم
مواد لازم | مقدار | توضیحات |
کره | 2 قاشق غذاخوری | کرههای بومی مزهی بهتری به سس میدهد |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری | |
سیر | 3 حبه | بزرگ باشد |
پیاز خرد شده | 1/4 فنجان | |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری | |
شیر | یک فنجان | |
پنیر پارمیزان | 1/2 فنجان | |
ریحان | 2 قاشق غذاخوری | |
آویشن | یک قاشق غذاخوری | |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری | |
فلفل | 1/8 قاشق چایخوری |
قدم اول
ابتدا کره و روغن زیتون را روی حرارت کم گرم نمایید. پیاز و سیر را نیز اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت نسبتاً زیاد تفت داده شود. حدود دو دقیقه بعد آرد را اضافه نمایید.2 تا 3 دقیقه همزدن را ادامه دهید. تا آرد قهوهای شود و پیاز شفاف بهنظر برسد.
قدم دوم
شیر، پنیر پارمزان، ریحان، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه نمایید. بهمدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا پنیر ذوب شود و سس ضخیم گردد. بعد از گذشت زمان سس را از روی حرارت بردارید.