مینی همبرگر مرغ یک نوع کوچک شدهی همبرگر مرغ است، که در مهمانیهای فانتزی به صورت فینگرفود سرو میشود. در میهمانیها مینیبرگر مرغ بسته به نوع پذیرایی به عنوان وعدهی غذایی و یا یک پیش غذا سرو میشود. آشپزی مینیبرگر مرغ درسطح آسانِ آشپزی قرار میگیرد و میتوان بدون مهارت ویژهای از آشپزی، این غذا را تهیه نمود. تجهیزات آشپزخانهای برای پخت این غذا وسایل معمولی آشپزخانه است. با یک تابه و گاز رومیزی میتوان این غذا را آماده نمود. البته اگر قرار است که مینیبرگر مرغ در منزل تهیه شود، وسایل دیگری مثل چرخ گوشت، قالب همبرگر و کاغذ روغنی نیز مورد نیاز است.در این دستورالعمل روش تهیهی همبرگر مرغ در منزل آموزش داده میشود . مدت زمان آمادهسازی همبرگر مرغ یک ساعت و پخت آن ده دقیقه زمان لازم دارد.
موادلازم | مقدار |
فیله مرغ | 400 گرم |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
فلفل | یک قاشق چایخوری |
تخممرغ | دو عدد |
پودر سیر | یک قاشق سوپخوری |
سس خردل | 1/2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | یک قاشق چایخوری |
قدم اول
فیلهی مرغ را خوب شسته و چرخ نمایید.
قدم دوم
پیاز را از شیار ریز رنده عبور داده و با فشرده نمودن در پارچهای تمیز، آب پیاز را از پیاز رنده شده جدا کنید.
قدم سوم
مرغ چرخ شده را درون یک ظرف ریخته و با پیاز مخلوط نمایید. بعد از مخلوط شدن، تخممرغ، فلفل، نمک، پودرسیر وسس خردل را به مواد اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر ورز بدهید. بهطوری که یک خمیر یکدست از ورز دادن حاصل شود
قدم چهارم
اگر همبرگرزن دستی دارید، یک کاغذ روغنی در کف قالب گذاشته و روی دیگر همبرگر را نیز بعد از قالبگیری، کاغذ بگذارید و همبرگر را داخل یخچال بگذارید و بعد از یکساعت همبرگر را برای پخت استفاده نمایید
اگر همبرگرزن ندارید، اندازهای که میخواهید همبرگر درست کنید. چون در این دستورالعمل مینیبرگرمرغ آموزش داده میشود، ابتدا بهاندازهی یک پیالهی کوچک مایهی همبرگر برداشته، سپس روی تختهکار کاغذ روغنی گذاشته ، مایهی همبرگر را روی کاغذ روغنی گذاشته و با کف دست و یا با پشت قاشق بزرگ مواد را با یک فشار آرام و یکسان پخش نمایید، تا مواد صاف شود. سپس روی دیگر همبرگر را نیز کاغذ گذاشته و به مدت چهل دقیقه تا یکساعت در فریزر قرار دهید. دقت کنید که قطر مینیبرگر از 5 سانت بیشتر نشود.
قدم اول
تابه را روی حرارت کم گذاشته، روغن را داغ نموده و همبرگرها را داخل تابه سرخ نمایید. زمان پخت، بسته به اندازهای که میخواهید همبرگر مرغ سرخ شود فرق میکند، این زمان از 3 تا 5 دقیقه متفاوت است. معمولاً دو دقیقه برای سرخ کردن هر طرف مینیبرگر کافی است.
قدم دوم
مینیبرگر مرغ را بعد از سرخشدن، درون یک ظرف گذاشته و اجازه دهید روغن آن کم شود
قدم سوم
نان را برش داده، یک لایه سس روی نان مالیده، کمی پودر سیر روی نان ریخته و همبرگر مرغ را روی نان قرار دهید. پیاز و گوجه را روی همبرگر قرار دهید. مینیهمبرگر مرغ ما برای سرو شدن آماده است.
یکی از نکات اصلی در برگرها استفاده از سس است. یکی از محبوبترین سسها، که اکثر اوقات بر روی همبرگرها و مینی برگرها قرار دارد سسی است که با مخلوط کردن مواد زیر بهدست میآید. این مواد را داخل یک ظرف ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط نمایید.
سس مایونز | دو قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | یک قاشق غذاخوری |
سس خردل | یک قاشق سوپخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
شکر | نیم قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نیم قاشق چایخوری |
پودر سیر | یک قاشق چایخوری |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |