از جمله فینگر فودهایی که در تمام دنیا می توان پیدا کرد و در تمام دنیا به یک دستور واحد طبخ میشود همبرگرها هستند این غذا که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو میشود. در یک ساعت آماده میشود. مینی برگرها همانند ساندویچ ها به روش سرخ کردن درست میشود و آشپزی مینی همبرگر در سطح آشپزی غذاهای ساده است و با کمترین امکانات می توان مینی برگرها را تهیه کرد. یک تابه بزرگ اجاق گاز و یک تخته کار تنها امکاناتی است که برای پخت این غذا نیاز دارید. در این دستور پخت، تهیه یک همبرگر خوش طعم با گوشت با کیفیت را به همراه یک سس خانگی مکمل آموزش میدهیم.
فرقی نمیکند چه سنی داشته باشید یا مهمانی شما برای چه گروهی از افراد ترتیب داده شده باشد، مینی همبرگر یک فینگر فود مهمانی پرطرفدار است که همیشه با استقبال روبهرو میشود. عدهای دستور پختهای ابتکاری برای این غذا آماده کردهاند، مثل مینی برگر مرغ که در دستور آن به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده شده است.
در این دستور پخت یک مینی همبرگر کلاسیک را آموزش میدهیم که بعد از تهیه میتوانید آن را به شکلهای مختلف تزئین کنید و از مهمانها پذیرایی کنید.
مواد اولیه | میزان |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
آرد سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
نان همبرگری کوچک | 2 عدد |
سس گوجه فرنگی و سس مایونز | به میزان لازم |
پنیر پارمسان | به میزان لازم |
کاهو | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | به میزان لازم |
خیارشور | به میزان لازم |
پنیر گودای ورقهای | به تعداد مینی برگرها |
نمک، فلفل و جوز هندی | به میزان لازم |
مرحله اول
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت چرخ کردهها داخل ظرف بریزید.
مرحله دوم
نمک، فلفل، جوز هندی و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و خوب مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
مرحله سوم
مواد را به اندازه 2 همبرگر کوچک تقسیم کنید و روی اجاق گاز سرخ کنید یا به کمک باربیکیو کباب کنید.
مرحله چهارم
نان همبرگریهای کوچک را از وسط ببرید و روی آنها را با یک لایه سس گوچه فرنگی و مایونز خوب بپوشانید.
مرحله پنجم
مینی همبرگر را بین دو تکه نان همبرگری کوچک قرار دهید.
یک برگ کاهو، خیار شور و گوجه به را به میزان مناسب روی ساندویچ بگذارید.
مرحله ششم
یک ورقه پنیر گودا و کمی پنیر پارمسان روی همبرگرها بریزید.
مینی همبرگرهای شما آماده هستند، میتوانید آنها را به مقدار زیاد تهیه کنید و در مهمانیها برای پذیرایی استفاده کنید.
مواد اولیه | میزان لازم |
پیاز خرد شده | 1 عدد کوچک |
کنسرو گوجه فرنگی | 2/1 قوطی |
سیر | 1 حبه |
کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مرحله اول
پیازهای ریز خرد شده را به همراه کره و کمی نمک و فلفل سرخ کنید تا خوب طلایی شود.
مرحله دوم
سیر را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به مقدار کافی داخل مواد سرخ شود تا عطر خود را آزاد کند. در این مرحله کنسرو گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.
مرحله سوم
کچاپ را اضافه کنید و آنقدرهم بزنید تا مواد یکدست شوند.
سس خانگی شما آماده است میتوانید آن را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و در کنار مینی برگرها سرو کنید.