close modal

زمانی که قرار است با سوسیس‌ها آشپزی انجام شود، آشپزی در سطح آسان شکل می‌گیرد. با یک سوسیس، مقداری روغن و کمی سبزی معطر، می‌توان یک وعده‌ی غذایی برای افراد خانواده آماده نمود. زمان آماده‌سازی مینی ‌هات‌ داگ که دستورالعمل آن نوشته می‌شود ده دقیقه و زمان پختن آن نیز ده دقیقه است که در کل بیست دقیقه زمان آشپزی طول می‌کشد. مینی‌ هات‌ داگ برای مهمانی‌های فانتزی گزینه‌ای مناسب است. برای پخت این غذا نیاز به تجهیزات خاص آشپزخانه‌ای نیست و تنها با یکی تابه و یک گاز رومیزی، غذا قابل پخت است. مینی‌ هات‌ داگ یک پیش‌غذا و یا میان‌وعده به‌شمار می‌آید که در گروه ساندویچ‌ها دسته‌بندی می‌شود. مینی ‌هات‌ داگ لزوماً یک غذای آلمانی است. تفاوت مینی‌ هات‌ داگ با ساندویچ هات‌ داگ در اندازه و شکل پذیرایی این ساندویچ خلاصه می‌شود.

آماده‌سازی و پخت مینی ساندویچ هات داگ

در این دستورالعمل مینی هات‌ داگ کنار یک سالاد آموزش داده می‌شود.

مرحله‌ی اول سالاد


مواد لازم
مقدار
کلم‌پیچ
یک عدد متوسط
پیاز
یک عدد
جعفری خرد شده
100 گرم
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
شکر
یک قاشق چای‌خوری


تهیه‌ی سالاد مخصوص مینی‌ ساندویچ هات ‌داگ

قدم اول

برگ‌های رویی کلم‌پیچ، پیاز و هم‌چنین ساقه‌ی جعفری را گرفته و در یک ظرف آن‌ها را بشویید.

قدم دوم

کلم‌پیچ به چهار قسمت تقسیم شود و از بالا به پایین با یک کارد تیز نواری برش داده شود.

قدم سوم

پیاز نگینی خرد شود و با کلم‌پیچِ خرد شده، داخل ظرف میکس شود.

قدم چهارم

جعفری ساطوری شده و داخل ظرف سالاد میکس شود. همه‌ی جعفری‌ها استفاده نشود و مقداری برای تفت دادن با هات‌داگ کنار گذاشته شود.

قدم پنجم

نمک، فلفل و شکر به مواد اضافه شود. بعد از میکس همه‌ی مواد، روغن اضافه شود.

پخت هات ‌داگ

دو مدل مختلف پخت هات ‌داگ آموزش داده می‌شود.


مواد لازم
مقدار
هات‌داگ
200 گرم
نان باگت کوچک
6 عدد
جعفری
50 گرم خرد شده
فلفل قرمز تازه
3 عدد


روش اول

معمولاً هات ‌داگ‌ها، سوسیس‌هایی در اندازه‌ی بزرگ هستند برای ساندویچ مینی‌هات‌داگ باید هات‌داگ را به دو‌ قسمت تقسیم کرد.

قدم اول

هات‌داگ را در تابه انداخته و با جعفری که از قبل اضافه آمده‌بود و تکه‌های فلفل قرمز سرخ شود.

قدم دوم

نان‌ باگت‌های کوچک را از وسط باز کرده، به‌گونه‌ای که نان از هم جدا نشود در کف تابه ‌بگذارید. کمتر از یک دقیقه، مغز نان تفت داده شود.

قدم سوم

هات‌داگ‌ها، میانه‌ی نان گذاشته شود. کمی سس کچاپ به روی هات داگ زده و مینی‌ساندویچ به روی میز قرار گیرد. می توان سالاد آماده شده را بین نان قرار داد. و یا این‌که سالاد را در کنار مینی‌ هات ‌داگ سرو نمود.

روش دوم

روش دیگری که برای تهیه مینی هات‌داگ مرسوم است استفاده از خمیر یوفکا است. در این روش معمولاً مینی‌ هات‌داگ در کنار یک سس مخصوص سرو می‌شود

قدم اول

یک لایه خمیر یوفکا را روی تخته‌کار پهن نموده و به‌دور هات‌داگ رول نمایید.

قدم دوم

رول به‌دست آمده را به سه قسمت تقسیم نمایید( اگر هات‌داگ در مدل کوچک است نیاز به برش دادن ندارد). برش‌ها به‌گونه‌ای شکل بگیرد که یک مینی‌ هات‌داگ 10 سانتی تشکیل شود. این کار را برای همه‌ی هات‌داگ‌ها انجام بدهید.

قدم سوم

مینی‌هات‌داگ‌ها را در یک سینی مخصوص کنار هم بگذارید. می‌توان مینی‌ هات‌داگ‌ را در یک قالب گرد چیدمان کرد.

آماده‌سازی سس مخصوص مینی‌ هات‌داگ با خمیر یوفکا

یک کاسه برداشته و یک بسته پنیرخامه‌ای را درون آن بریزید. نمک، فلفل و پنیر چدار را به آن اضافه نمایید و خوب هم زنید.

ظرف سس را در کنار مینی‌ هات‌داگ‌ها در فری که از قبل در دمای 350 فارنهایت داغ شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

.