close modal

مینی ساندویچ ژامبون ساده ترین غذایی است که میتوان در دستورهای غذایی یافت. اما نباید فراموش کرد خلاقیت در آشپزی و تهیه مواد اولیه عالی باعث می شود مینی ساندویچ ژامبون در مزه های مختلف میل شود. مینی ساندویچ ژامبون نیاز به آشپزی خاصی ندارد و نیاز به وسایل آشپزخانه ای نیست. ساندویچ مینی ژامبون برای پیک نیک ها مسافرت های طولانی بسیار مفید است یکی از غذاهای محبوب ایرلاین ها ساندویچ مینی ژامبون است.

طرز تهیه مینی ساندویچ ژامبون

این مینی ساندویچ را می‌توانید با انواع نان تست، باگت کوچک و نان همبرگری کوچک سرو کنید، بسته به نوع مراسم و مهمانان می‌توانید از انواع سس و مخلفات برای طعم و شکل بهتر این ساندویچ استفاده کنید.

انواع پنیر، سس‌ها و همچنین ادویه مناسب می‌تواند به طعم‌دار کردن این پیش غذا کمک زیادی بکند. حقیقت این است که مخلفات این ساندویچ بسیار متنوع هستند و تقریبا از هر چیزی که یک ساندویچ را خوش طعم‌تر می‌کند، می‌توان در مینی ساندویچ ژامبون استفاده کرد.

دقت کنید که کیفیت ژامبون بسیار مهم است و به همین دلیل بهتر است از مراکز معتبر خریداری شود و هنگام خرید به تاریخ تهیه و انقضای آن دقت کنید.

مواد اولیه مورد نیاز برای مینی ساندویچ ژامبون
مواد لازم
میزان
ژامبون
برای هر نفر 3 ورقه
سس مایونز
برای هر ساندویچ 1 قاشق غذا خوری
خیارشور
2 عدد کوچک
گوجه فرنگی
3 حلقه درشت
کاهو پیچ
1 ورقه
نان
یک عدد
نمک، فلفل، سس خردل
به میزان لازم

مراحل تهیه مینی ساندویچ ژامبون

نان را برش دهید، خمیر داخل آن را خارج کنید و داخل آن سس مایونز بزنید.

ژامبون‌ها را ورقه ورقه کنید و به شکل دلخواه داخل نان‌های خود قرار دهید.

خیارشور ها را از طول برش بدهید و داخل ساندویچ بچینید.

برگ کاهو را به انداز نان برش دهید و روی مواد قرار دهید.

روی مواد کمی نمک، فلفل و سس خردل بزنید.

مینی ساندویچ ژامبون شما آماده است، فقط کافی است آن را تزئین کنید و برای پذیرایی استفاده کنید.

.