close modal

فینگر فود میت بال معمولا به تنهایی یا در یک سینی مزه زیبا مورد استفاده قرار می‌گیرد اما می‌توان آن را به عنوان یک غذای کامل به همراه برنج یا اسپاگتی هم سرو کرد. تهیه این غذا چندان وقت گیر نیست اما برای اینکه شکل و ساختار یک غذای زیبا که سفره ایرانی را تزئین می‌کند پیدا کند نیاز به ظرافت و نوآوری دارید.

میت بال را می‌توان به تنهایی یا داخل خورشت به عنوان یکی از عناصر غذا مورد استفاده قرار داد. بعضی‌ها روی میت بال‌ها را با پوششی از بیکن یا بادمجان می‌پوشانند که با دستور اولیه متفاوت است اما شکل و طعم آن را بهتر می‌کند.

میت بال ایرانی معمولا در سس گوجه سرو می‌شود و اگر در سس گوجه پخته شده باشد برای ذائقه ایرانی جذاب‌تر است. فینگر فود یک غذای ساده است به همین دلیل باید دقت کنید در کنار سایر مواد غذایی منو به عنوان پیش غذا یا یک شام ساده مورد استفاده قرار بگیرد. میت بال یک غذای سوئدی است که بین یک تا دو ساعت پختن این غذا زمان می برد آشپزی این غذا بسیار ساده است و با کمترین تجهیزات آشپزخانه ای مثل فر، ظرفی برای میکس مواد و یک هم زن امکان پذیر است.

طرز تهیه میت بال

ماده اولیه اصلی میت بال گوشت چرخ کرده است، نرم و انعطاف پذیر بودن گوشت چرخ کرده باعث شده یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های سرآشپزها باشد، این گوشت ساده‌تر از سایر انواع گوشت‌های تکه‌ای هضم می‌شود و از این رو برای فینگر فود یک گزینه عالی است.

مواد اولیه مورد نیاز تهیه میت بال


مواد لازم 
میزان
گوشت چرخ کرده
500 گرم
شیر تازه ترجیحا پرچرب
4/1پیمانه
تخم مرغ  
1 عدد
نان تست یا پودر سوخاری
4/3 پیمانه
سیر تازه
1 حبه
پاپریکا
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
بیکینگ پودر1 قاشق چای‌خوری
نمکبه میزان لازم


بعضی به این ترکیب اندکی جوز هندی هم اضافه می‌کنند.

طرز تهیه میت بال

ابتدا شیر، تخم مرغ و نان تست را با هم ترکیب کنید تا یک دست شوند بعد ادویه‌ها به گوشت اضافه می‌شود و آن‌ها را با هم‌زن یا دست با یکدیگر ترکیب کنید.

بعد از چند دقیقه ترکیب شیر، تخم مرغ و نان تست به آن اضافه شود و آنقدر بزنید تا یک ترکیب یکدست به دست بیاید.

گوشت را به شکل توپ‌های کوچک و یکدست در آورید، آن‌ها را روی توری قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فری که در حرارت 200 درجه که از پیش به مدت 10 دقیقه گرم کرده‌اید قرار دهید.

برای توپ‌های حاوی گوشت چرخ کرده می‌توانید سس‌های مختلفی درست کنید تا طعم بهتری پیدا کنند، ترکیب سس خردل، سس کچاپ، سس گوجه فرنگی، عسل، پیاز و پنیر چدار می‌تواند یک سس خوش طعم برای میت بال‌ها ایجاد کند.

ترکیبی از سس گوجه فرنگی، سس ووسترشر، سرکه سیب، موسیر تازه، شکر قهوه‌ای، آب و نمک و فلفل هم به عنوان سس این غذا قابل استفاده است.

.