عبارت مرغ سرخ شده اولین بار در سال 1830 بیان میشود و در سال 1860 دستور پخت این غذا در کتابهای آشپزی نوشته میشود. ریشه این غذا از مرغ های سرخ شده اسکاتلندی و غذاهای غرب آفریقا گرفته میشود. با توسعه صنعت و رشد رستوران داری در سال 1940 مرغ کنتاکی پدید آمد، که به نوعی اولین نوع مرغ سوخاری بود. روش KFC آرام آرام در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفت مزه متفاوت فیله سوخاری باعث شد این غذا در خانه ها نیز پخته شود به خصوص این که فیله سوخاری زمان آماده سازی و پخت کمی از آشپز می گرفت زمانی کمتر از یک ساعت، آشپزی آسان این غذا نیز دلیل دیگری برای استقبال مردم از این غذا بود. در یک آشپزخانه که تنها گاز تابه وجود داشته باشد به راحتی فیله سوخاری روی میز غذا قرار میگیرد. این غذا مناسب مهمانی های فانتزی است.
فیله مرغ از سینه تهیه میشود، اگر به فیله آماده دسترسی ندارید میتوانید با چند برش ساده سینه مرغ، یک فیله خوب آماده کنید.
سینه مرغ را از سمت پوست روی تخته برش گوشت قرار دهید.
با یک چاقوی مناسب یک برش عمیق روی سینه ایجاد کنید.
استخوان سینه را از گوشت جدا کرده و تا انتها خارج کنید.
گوشت بدون استخوان را به تکههای یک اندازه برش دهید.
فیله شما آماده است و میتوانید از آن برای تهیه فیله سوخاری استفاده کنید. سینه مرغ نسبت به ران چربی کمتری دارد و به همین دلیل برای سرخ کردن گزینه بهتری است. اغلب افراد از خشکی گوشت سینه شکایت میکنند و به همین دلیل ترجیح میدهند این قسمت از گوشت مرغ به صورت سوخاری یا کبابی سرو شود.
معمولا رستورانها و فست فودها از روغن بسیار زیادی برای سرخ کردن این غذا استفاده میکنند، در این دستورالعمل تلاش میکنیم روشهایی که سلامتتر هستند و به روغن و تخم مرغ کمتری نیاز دارند را معرفی کنیم.
فیله سوخاری معمولا به شکل معمولی و تند تهیه میشود و آنها که به غذای تند علاقه دارند میتوانند از طعم تند آن لذت ببرند.
مواد لازم | میزان |
سس مایونز | 3 قاشق سوپخوری |
نمک | 2/1 قاشق سوپخوری |
فلفل | 2/1 قاشق سوپخوری |
آب لیمو | 50 میلی گرم |
سس خردل | 1 قاشق سوپخوری |
مرینیت به معنی طعم دار کردن مواد غذایی است و با روشهای گوناگونی انجام میشود. هر آشپزی بسته به تجربیات خود تلاش میکند، طعم خوبی را به گوشت و سایر مواد غذایی بدهد، به این تکنیک مرینیت میگویند. هر گوشت و غذایی روش مخصوص خود را برای مرینیت کردن دارد.
مرحله اول
سس مایونز، سس خردل، نمک، فلفل و آب لیمو را با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
مرغها داخل سس قرار داده و بگذارید 3 ساعت داخل یخچال بماند.
مواد لازم | میزان |
فیله مرغ | 6 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | به مقدار لازم |
پودر سوخاری درشت | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 2/1 قاشق غذاخوری |
ادویه کاری و پودر سیر | به مقدار لازم |
مرحله اول
مرغهای مرینت شده را از داخل سس خارج کنید و سس اضافه آن را بگیرید.
مرحله دوم
در این مرحله لازم است ادویههای مورد علاقه خود شامل نمک، فلفل، پودرپاپریکا، پودر سیر و ادویه کاری را به نسبت دلخواه ترکیب کنید.
مرحله سوم
مرغ را داخل تخم مرغ زده و سپس به ادویه آغشته کنید. به جای تخم مرغ میتوانید از آب یخ هم استفاده کنید.
مرحله چهارم
مرغ را داخل تخم مرغ قرار داده و داخل آرد سفید بزنید.
مرحله پنجم
مرغ را به تخم مرغ آغشته کرده و داخل پودر سوخاری قرار دهید.
مرحله ششم
فیله مرغ را در ظرف روغن سرخ کرده و روغن اضافه آن را بگیرد.
فیله سوخاری شما آماده است.اگر مرغ به تکههای کوچک تقسیم شده باشد به عنوان یک فینگر فود قابل استفاده است.
فیله سوخاری معمولا در کنار سایر فینگر فودهایی مثل میگو سوخاری و پیاز و قارچ سوخاری سرو میشود. سینی مزه شما میتواند شامل چند سوخاری متنوع و هماهنگ باشد.