ماهی سالامون در کشور ایران وجود ندارد. متاسفانه چندسالی است که در ایران ماهی به نام سالمون ایرانی فروخته میشود اما این ماهی همان ماهی قزلآلا است که در مزارع پرورش ماهی تولید میشود در زمان پرورش ماهی قزلآلا در حوضچههای ماهی پودر گوجه ریخته میشود که همین باعث تولید ماهی با گوشتی به رنگ ماهی سالمون میشود باید توجه داشت که خوردن خام این ماهی میتواند به دلیل وجود انگل خطرناک باشد. برای همین بهتر است ماهی سالمون در ایران کبابی و یا پخته شود. در این روش آشپزی دستورالعمل سوشی سالمون نوشته میشود برای این سوشی بهقالب سوشی و فندک آشپزخانه بهطور اختصاصی نیاز است ضمن اینکه مثل همهی سوشیها به قابلمه، شیرجوش و کاسهی چوبی نیاز است. همچنین مدت زمان آمادهسازی این سوشی 60 دقیقه و زمان پیچیدن و آمادهسازی نهایی این سوشی 30 دقیقه است این سوشی برای مهمانیهای مجلل بسیار مناسب است.
مواد لازم | میزان |
برنج ژاپنی | 4 پیمانه |
سرکهی برنج | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
قدم اول
ابتدا برنج را با آب سرد سه یا چهار بشویید. هرگاه آبی که روی برنج باقی میماند آب شفاف و بدون نشاسته بود دست از شستن برنج بکشید.
قدم دوم
ده دقیقه بعد برنج را روی گاز بگذارید تا برنج جوش بیاید. زمانی که برنج جوش خورد حرارت را کم کرده و در حرارت پایین 15 دقیقه اجازه بدهید برنج بپزد.
بعد از پختهشدن برنج را کنار گذاشته و ده دقیقه به برنج استراحت دهید تا همدمای اتاق شود.
قدم سوم
سرکهی برنج را با نمک و شکر مخلوط کنید در حرارت متوسط سرکهی برنج گرم شود.
قدم چهارم
برنج را در یک کاسهی غیر فلزی ریخته و سرکهی برنج را روی آن بریزید. زمانی که سرکه را به برنج اضافه میکنید با نوک قاشقی چوبی برنج را زیر و رو کنید
بعد از مخلوط شدن برنج با سرکهی برنج آن را کنار بگذارید.
مواد لازم | میزان |
فیلهی سالمون | 3 تیکه |
سس مایونز | دو قاشق غذاخوری |
سس پونزو | یک قاشق غذاخوری |
سس مایونز را در یک کاسه با سس پونزو ترکیب نمایید. اگر دسترسی به سس پونزو نداشتید میتوانید از سس خردل استفاده نمایید.
با یک برس ترکیب مواد را روی فیلهی ماهی سالمون بکشید.
با یک فندک آشپزخانه شعلهپخش کن روی سالمون را کبابی نمایید.